Sp Lideri Kamalak Adana'da - Son Dakika
Politika

Sp Lideri Kamalak Adana'da

Sp Lideri Kamalak Adana\'da

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Adana'daki mitinginde, "Bu meydan milli görüşün yeniden şahlanışıdır" dedi.

09.03.2014 17:03

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Adana'daki mitinginde, "Bu meydan milli görüşün yeniden şahlanışıdır" dedi.

Kamalak, 30 Mart yerel seçimleri öncesi partisinin seçim mitingi için Adana'da Uğur Mumcu Meydanı'nda halka seslendi. Kamalak, binlerci kişinin alanı doldurduğunu görünce konuşmasına dualarla başladı. Kamalak daha sonra partililerin diğer seçim alanlarında yokluk içinde Saadet Partisi'nin kazanması için vargücüyle çalıştığını bu çalışmalar sırasında kaza geçiren partililerin kolu kırık, bacağı kırık çalışmalara devam ettiğini söyledi.

Bugün yaşanabilir bir Türkiye'yi ve yeniden büyük Türkiye'yi kuracak olan milli görüş erleriyle bir daha bir araya getirdiklerini belirterek, "Bugün Dadaloğlu'nun diyarında, Karacaoğlu'nun ilinde, Sami Hz Efendi'nin şehrindeyiz. Kurtuluş Savaşımızın üst vazifesini gören Adanamızdayız. Sizler bu toprakların hem geçmişini hem de geleceğini temsil ediyorsunuz. Çünkü ben bu meydanda yeniden milli görüşün şahlanışını görüyorum. Ben bu meydanda emanate sahip çıkanları sözünde duranları sözün eri olan hanım ve yiğit kardeşlerimi görüyorum. Ben bu meydanda kim var diye sorulduğunda sağına soluna bakmadan ben varım diyen mücahide kardeşlerimi, delikanlı kardeşlerimi görüyorum" dedi.

Kamalak'ın sözleri sık sık tekbir ile kesilirken, Kamalak'a büyük bir sevgi gösterisi sunuldu. Mitingde Saadet Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yakup Budak da bir konuşma yaparak halkı selamladı.

Yağmura rağmen binlerce kişi mitinge gelirken, polisler de şemsiye ile miting alanında görev yaptı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sp Lideri Kamalak Adana'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement