Tahterevalli Siyasetini MHP Bozdu - Son Dakika
Politika

Tahterevalli Siyasetini MHP Bozdu

Tahterevalli Siyasetini MHP Bozdu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin AKP ve CHP Liderlerine Çok Sert Yüklenerek CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı "Açık Cenge" Davet Etmesinin Ardından, Cihan Paçacı AKP ve CHP'yi Topa Tuttu.

13.12.2008 01:32

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin AKP ve CHP liderlerine çok sert yüklenerek CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ı "açık cenge" davet etmesinin ardından, bu kez MHP’nin iki numarası, Genel Sekreter Cihan Paçacı AKP ve CHP’yi topa tuttu.

Paçacı, AKP ile CHP’nin, birbirlerine karşı imiş gibi halkı kandırarak, 6 yıldır "tahterevalli siyaseti" ile birbirlerinden beslendiklerini ve siyasi rant sağladıklarını öne sürdü. Paçacı, şöyle konuştu: "Tahterevallinin bir yanında AKP ve türban istismarı vardı. Şimdi diğer yanında da CHP ve kara çarşaf var. Kamuoyu gündemini 25 gündür çarşaf ile meşgul edenlerin, Okyanus ötesi Ilımsı Siyasi İslam Projesi’nin taşeronluğunu üstlendiklerinin de farkına varmaları gerekir. Zaten sağ ayağı belli, iktidarda idi. Sol ayağı da CHP tarafından gerçekleştiriliyor. CHP’nin bu senaryo ve oyunun figüranı haline getirilmesi de, bize göre Okyanus ötesinin başarısı, Türkiye’nin talihsizliğidir. MHP, millet ve ülke adına, bu iki partinin siyasi izdivacını deşifre etti, millet nezdinde açığa çıkardı. İkisinin de MHP’ye bu denli saldırmalarının nedeni budur."

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Tahterevalli Siyasetini MHP Bozdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement