Bolu Belediyesi 2022 yılı Ocak ayı ilk meclis toplantısına başkanlık eden Tanju Özcan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Konuşmasında ülkedeki ekonomik durum ve politikaları da eleştiren Özcan, elindeki ampulü kırarak dikkat çeken bir çıkış yaptı.
Mevcut hükümetin maliyetinin çok fazla olmaya başladığını ifade ederek bu argümanını materyalle anlatmak isteyen Tanju Özcan, "Elimde 2 tane ampul var. Ampulün biri 200 watt yakıyor, verdiği enerji kendine yetmiyor. Diğer ampul 30 watt, bunun 7'de biri kadar yakıyor ama verdiği enerji daha fazla. Bu ampul artık bize, vatandaşa, garibana yük olmaya başladı. O yüzden ben diyorum ki. Artık bu ampulden vazgeçelim" dedi.

Daha sonra elinde ani bir hareketle elindeki ampulü duvara atan Özcan, "Kıralım bu ampulü yolumuza daha tasarruflu olanla devam edelim" ifadelerini kullandı.
Özcan'ın duvara ampul fırlatması ve ampulün patlaması üzerine bazı meclis üyeleri ve salondaki misafirler çıkan sesten korktu. Özcan, daha sonra oturuma ara verdi.
Son Dakika › Politika › Tanju Özcan elindeki ampulü kırarak tepki gösterdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.