Tarkan'dan Gazze'deki hastane katliamına tepki: Bu vahşetin durdurulması için harekete geçirilmeli - Son Dakika
Politika

Tarkan'dan Gazze'deki hastane katliamına tepki: Bu vahşetin durdurulması için harekete geçirilmeli

Tarkan\'dan Gazze\'deki hastane katliamına tepki: Bu vahşetin durdurulması için harekete geçirilmeli

Tarkan, İsrail'in Gazze'de yüzlerce kişinin ölümüne neden olan hastane saldırısına sessiz kalamayarak 'Bu vahşetin, bu zulmün durdurulması için tüm dünya, tüm insanlık ayağa kalkmalı ve acilen harekete geçmelidir' dedi. 'Bu sadece bir savaş suçu değil, insanlık suçu ve utancıdır. Bu vahşetin, bu zulmün durdurulması için tüm dünya, tüm insanlık ayağa kalkmalı ve acilen harekete geçmelidir.' ifadelerini kullandı.

19.10.2023 16:06  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarkan, İsrail'in Gazze'de yüzlerce kişinin ölümüne neden olan hastane saldırısına sessiz kalamayarak "Bu vahşetin, bu zulmün durdurulması için tüm dünya, tüm insanlık ayağa kalkmalı ve acilen harekete geçmelidir" dedi.

"BU SADECE SAVAŞ DEĞİL, İNSANLIK SUÇU"

X hesabından paylaşım yapan Tarkan, "Dün İsrail'in Gazze'de bombaladığı hastanede masum sivilleri hedef alması, çocukları, kadınları öldürmesi kabul edilemez.

Bu sadece bir savaş suçu değil, insanlık suçu ve utancıdır. Bu vahşetin, bu zulmün durdurulması için tüm dünya, tüm insanlık ayağa kalkmalı ve acilen harekete geçmelidir." ifadelerini kullandı.

Tarkan'dan Gazze'deki hastane katliamına tepki: Bu vahşetin durdurulması için harekete geçirilmeli

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Politika Tarkan'dan Gazze'deki hastane katliamına tepki: Bu vahşetin durdurulması için harekete geçirilmeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement