TBMM Başkanı Mustafa Şentop, yerli araç Togg ile Meclis kampüsünde sürüş yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, yerli araç Togg ile Meclis kampüsünde sürüş yaptı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, yerli araç Togg ile Meclis kampüsünde sürüş yaptı
23.04.2023 16:56

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Meclis kampüsünde yerli makam aracı Togg ile sürüş gerçekleştirdi. Şentop, Togg'un konforlu ve güvenli bir araç olduğunu belirtti ve herkesin Togg almasını tavsiye etti.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Meclis kampüsünde yerli makam aracı Togg ile sürüş gerçekleştirdi.

Şentop, TBMM'nin açılışının 103. yıl dönümü dolayısıyla özel gündemle toplanan TBMM Genel Kurulunun ardından Şeref Holü'nde kendisini bekleyen çocuklar ile fotoğraf çektirdi.

Daha sonra Şeref Merdivenleri önünde bulunan makam aracı Togg'un şoför koltuğuna oturan Şentop, beraberinde MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay ile Meclis kampüsünde tur attı.

Daha önce şehirlerarası seyahat etme imkanı da bulduğu aracın çok rahat, konforlu ve sessiz olduğunu anlatan Şentop, "Çabuk hızlanan güvenli bir araç." dedi.

Herkesin Togg alması tavsiyesinde bulunan Şentop, bir gazetecinin "Çok pahalı." demesi üzerine, "Pahalı değil. Diğer markalarla mukayese ettiğinizde fiyatı gayet iyi. Yerli ve milli olduğu için fiyatı indirimli." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika TBMM Başkanı Mustafa Şentop, yerli araç Togg ile Meclis kampüsünde sürüş yaptı - Son Dakika


Advertisement