TBMM Başkanı Yılmaz: "Evlatlarımızın Geleceği İçin Bir Olma Zamanı" - Son Dakika
Politika

TBMM Başkanı Yılmaz: "Evlatlarımızın Geleceği İçin Bir Olma Zamanı"

TBMM Başkanı Yılmaz: "Evlatlarımızın Geleceği İçin Bir Olma Zamanı"

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, “Türkiye’nin geleceği için, Sivas’ın geleceği için ve evlatlarımızın geleceği için bir olma zamanı, beraber olma zamanı, birlik olma zamanı çünkü biz bir olursak, beraber olursak gücümüz artar” dedi.

27.10.2015 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, " Türkiye'nin geleceği için, Sivas'ın geleceği için ve evlatlarımızın geleceği için bir olma zamanı, beraber olma zamanı, birlik olma zamanı çünkü biz bir olursak, beraber olursak gücümüz artar" dedi.

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ile Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti Sivas İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda engelliler, şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi. Meclis Başkanı İsmet Yılmaz engelliler ile yakından ilgilendi. Yılmaz, yaptığı konuşmada, "Gün birlik ve beraberliği dosta düşmana gösterme günü. Ben Sivaslı aziz hemşehrilerimin birlik ve beraberlik içinde davranacaklarını ve bugünün küslükleri hatırlama, kırgınlıkları hatırlama, yapılmayanları, eksik yapılanları söyleme günü değil. Bugün her şeyi geride bırakaraktan Türkiye'nin geleceği için, Sivas'ın geleceği için ve evlatlarımızın geleceği için bir olma zamanı, beraber olma zamanı, birlik olma zamanı çünkü biz bir olursak, beraber olursak gücümüz artar" dedi.

"TÜRKİYE'Yİ KALKINDIRACAĞIZ, BUDATTIRMAYACAĞIZ"

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ise, "Bu kalkınmanın devamı, kardeşliğin devamı ve hızın devamı, bu barışın devamı için 1 Kasım'da sandıkların başında çok ciddi bir imtihan bekliyor bizi. Rabbim hepimize bu imtihanı vermeyi nasip etsin. 10 senede bir budanan ülkenin çocuklarıyız biz. Ne zaman ayağa kalkmaya kalksak, ne zaman dizlerimizin üstüne yatsak, ne zaman bu ülke aldı başını gidiyor, değişiyor gibi bir durum olsa bu ülkenin başına çorap örülüyor, proje önüne konmaya çalışıyor. 80 öncesinde aynı toprağın çocuğu, aynı ailenin iki çocuğu birbirlerine silah çektiler. Aynı aileden iki kişiye silahlar verildi verenler aynıydı. Memleketin en zeki en güzel insanlarını kimini sağcı, kimini solcu yaparak bu ülke bir kere budandı. Sağcı dendi budandı, solcu dendi budandı, alevi dendi budandı, Sünni dendi budandı, Kürt dendi budandı, Türk dendi budandı. Şuanda terörle ilgili Türkiye'nin bir imtihanı var. Terörü estirerek Türkiye'nin önünü keserek uygulama operasyonu yapmaya çalışıyorlar. Bizde onlara diyoruz ki inadına Türkiye'yi kalkındıracağız, inadına Türkiye budattırmayacağız. Geliştireceğiz, kalkındıracağız. Rabbim inşallah bize bu fırsatı verecek" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye çeşitli hediyeler verdi. Programa katılan engelliler ise Meclis Başkanı İsmet Yılmaz ve Bakan Güllüce'ye tablo hediye etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika TBMM Başkanı Yılmaz: 'Evlatlarımızın Geleceği İçin Bir Olma Zamanı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement