TBMM Genel Kurulu - Son Dakika
Politika

TBMM Genel Kurulu

TBMM Genel Kurulu

AK Parti'li Şahin: "Eli palalı insanları biz de lanetliyoruz, kınıyoruz"

09.07.2013 15:06

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, eli palalı insanları lanetlediklerini ve kınadıklarını söyledi.

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Sadık Yakut başkanlığında toplandı.

Genel Kurul'da gündemdışı söz alan Şahin, Gezi Parkı olaylarına değinerek, "Ülkemizde Gezi olaylarının vuku bulduğu yaklaşık 40 günden beri bu kürsüden hakaret edilmedik hiçbir  şeyimizi bırakmayan muhalefeti biraz daha bu aziz mübarek günde itidale davet ediyorum" dedi. Şahin, eli palalı insanları lanetlediklerini ve kınadıklarını ifade etti.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, AK Parti'nin 11 yıllık iktidarı döneminde uygulanan yanlış politikalar nedeniyle milli, dini ve manevi pek çok değerin sıradanlaştırılmaya çalışıldığını, saygınlığının kaybettirildiğini ve erozyona uğratıldığını savundu. Yılmaz, "İktidarınızda devlete olan güven, adalete, emniyete olan güven erozyona uğramıştır" dedi.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka Ankara'da doğalgazın satışına sınırlama getirildiğini iddia ederek, "Neden böyle bir sınırlandırma getirip, vatandaşın 3-5 kuruş tasarrufuna engel oluyorsunuz? Doğalgaza getirilen sınırlamayı kaldırın, biber gazına sınırlama getirin" diye konuştu. -

Kaynak: AA

Son Dakika Politika TBMM Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement