Tokat'ta MHP'nin Yeni İl Başkanı Göreve Başladı - Son Dakika
Politika

Tokat'ta MHP'nin Yeni İl Başkanı Göreve Başladı

Tokat\'ta MHP\'nin Yeni İl Başkanı Göreve Başladı

Tokat'ta MHP'nin yeni il başkanı göreve başladı MHP Genel Merkezi tarafından Tokat İl Başkanlığı görevine atanan Onur Çalışkan, "Sayın genel başkanımız, muhalif olsun olmasın herkesi kucaklamamızı istedi" dedi.

26.02.2016 19:35

Tokat'ta MHP'nin yeni il başkanı göreve başladı

MHP Genel Merkezi tarafından Tokat İl Başkanlığı görevine atanan Onur Çalışkan, "Sayın genel başkanımız, muhalif olsun olmasın herkesi kucaklamamızı istedi" dedi.

MHP Genel Başkanlığı tarafından başlatılan çalışma çerçevesinde olağanüstü genel kurul için imza veren iller arasında yer alan Tokat İl Başkanlığı görevinden alınan Fatih Demirkol'un yerine atanan Tokat eski Ülkü Ocakları Başkanı Onur Çalışkan, beraberinde çok sayıda partili ile parti binasında basın toplantısı düzenlendi. MHP Tokat il teşkilatının dimdik ayakta olduğunu söyleyen Başkan Çalışkan, birlik beraberlik mesajı verdi.

"GENEL BAŞKANIMIZIN ÖZEL RİCASI OLDU"

MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüştüğünü ve kendisinden özel bir ricası olduğunu söyleyen Başkan Çalışkan, şöyle konuştu:

"Genel Başkanımızın talimatı bizim buralara gelip herkesi kucaklamamız yönündedir. Adı muhalif olsun, adı muhalif olmasın her kim varsa mutlaka ama mutlaka yanında olmamız gerektiğini, onlarla istişareler yapmamız gerektiğini, onları kucaklamamız gerektiğini ve partimizi bu sıkıntılı süreçten en az yarayla kurtarmamız gerektiğini ifade etmiştir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Tokat'ta MHP'nin Yeni İl Başkanı Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement