TP Genel Başkanı Şener'den DSP'ye Olumsuz Yanıt - Son Dakika
Politika

TP Genel Başkanı Şener'den DSP'ye Olumsuz Yanıt

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, DSP ile "Demokratik Birliktelik" Konusunda, "Şu An Böyle Bir Birliktelik Bizim Açımızdan Söz Konusu Değil" Yorumunu Yaptı.

13.02.2011 11:10

Türkiye Partisi(TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener, DSP ile "demokratik birliktelik" konusunda, "Şu an böyle bir birliktelik bizim açımızdan söz konusu değil" yorumunu yaptı Türkiye Partisi(TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener, DSP ile "demokratik birliktelik" konusunda, "Şu an böyle bir birliktelik bizim açımızdan söz konusu değil" yorumunu yaptı.

DSP Genel Başkanı Masum Türker'in 12 Haziran'da yapılacak genel seçimler için ittifak arayışına Türkiye Partisi(TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener'den olumsuz yanıt geldi. Bir süredir "demokratik birliktelik" adı altında bazı parti liderlerini ikna turuna çıkan Türker, Hak ve Eşitlik Partisi(HEPAR) ile Bağımsız Cumhuriyet Partisi(BCP) anlaşmaya varmış, TP Genel Başkanı Şener'le de görüştüklerini belirtmişti.

Konuyla ilgili ANKA'ya konuşan Şener, DSP Lideri Türker ile bundan yaklaşık 20 gün önce görüştüklerini, ancak görüşmelerinde böyle bir konunun dile getirilmediğini söyledi. Şener, "Masum Bey ve arkadaşları nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır. Beraber Türkiye'nin sorunları görüştük, sohbet ettik. Zaten epey zaman da geçti görüşmenin üzerinden" dedi.

Şener, DSP ile seçimlerde "demokratik birliktelik" konusunda ise "Bizim gündemimizde öyle bir birliktelik yoktur. Şu an böyle bir birliktelik bizim açımızdan söz konusu değil" değerlendirmesinde bulundu. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika TP Genel Başkanı Şener'den DSP'ye Olumsuz Yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement