Turhan'dan Çiğli Çıkarması - Son Dakika
Politika

Turhan'dan Çiğli Çıkarması

Turhan\'dan Çiğli Çıkarması

AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı İbrahim Turhan Çiğli Esnaf ve Sanaatkarlar Odası’nda esnafla bir araya geldi.

07.10.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı İbrahim Turhan Çiğli Esnaf ve Sanaatkarlar Odası'nda esnafla bir araya geldi. Turhan daha sonra İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ne (AOSB) gitti.

Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda esnafla kahvaltıda buluşan İbrahim Turhan, Çiğli'nin hem tarım hem de sanayi bölgesi olmasından dolayı avantajlı olduğunu belirtti. İlçede İki büyük organize sanayi bölgesi olduğunu ve bu organize sanayi bölgelerinin gelişmesi için de hükumetin çok büyük adımlar attığına dikkat çeken Turhan, "AK Parti olarak 13 yıldır yapmış olduğumuz icraatlarla Türkiye'yi üreten, sanayisi gelişerek büyüyen bir ülke konumuna getirdik. Tarihten bu yana ticaretin merkezi olan güzel İzmir'imizde sanayinin gelişimi için hükumet olarak sanayicilerimize tüm imkanları sunduk. Bundan böylede Türkiye'de Organize Sanayi Bölgelerinin artması Türkiye'nin üreten ülke olmaya devam etmesi için çalışmalarımız sürdüreceğiz" dedi.

7 Haziran'dan beri Türkiye'yi istikrarsızlığa sürüklemek ve Türkiye'ye darbe vurmak için dış güçlerin çalıştığını vurgulayan Turhan, "AK Parti'nin tek başına iktidar olamamasından istifade sağlayabilir miyiz? Terör örgütü aracılığıyla Türkiye'yi yeniden kana ateşe göz yaşına boğmak isteyenlere karşı da ben inanıyorum ki Çiğli İlçemiz son derece düzgün bir duruş sergileyecek. Tüm İzmir'e olduğu gibi Çiğli'ye de güvenimiz tam" dedi.

"YEREL VE MERKEZİ YÖNETİMLER BİRLİKTE ÇALIŞMALI"

AK PArti İzmir milletvekili adayı Turhan, Çiğli'nin tarım ve sanayi dışında turizm ve sağlık açısından da önemli bir ilçe olduğunun altını çizerek, "Çiğli gelişip değişen bir ilçemiz. Çiğli gelişirken altyapı sorunları da beraberinde geliyor. İlçenin hızlı gelişmesinden kaynaklanan bu sorunun yerel yönetimler ve merkezi yönetimin birlikte çalışması sonucu çözülecektir" ifadelerini kullandı.

ASGARİ ÜCRETİN ARTIŞI İŞVERENİ ZOR DURUMDA BIRAKMAYACAK

İbrahim Turhan'ın İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde bir tekstil firmasına gerçekleştirdiği ziyaretinde ihracat konusunda yapacağı çalışmalardan bahsetti. Özellikle asgari ücretlerde artış olacağına dikkat çeken Turhan, "Asgari ücretin artışı işvereni zor durumda bırakmayacak. Konuyla ilgili işverenlerimiz için düzenlemeler yapacağız. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Turhan'dan Çiğli Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement