Türkiye-İsrail Siyasi İstişareleri 7 Yıl Aradan Sonra Ankara'da Gerçekleştirilecek - Son Dakika
Politika

Türkiye-İsrail Siyasi İstişareleri 7 Yıl Aradan Sonra Ankara'da Gerçekleştirilecek

Türkiye-İsrail Siyasi İstişareleri 7 Yıl Aradan Sonra Ankara\'da Gerçekleştirilecek

Dışişleri Bakanlığı, İsrail ile son olarak 2010 yılında yapılan siyasi istişarelerin 15’incisinin Ankara’da gerçekleştirileceğini açıkladı.

31.01.2017 01:03

Dışişleri Bakanlığı, İsrail ile son olarak 2010 yılında yapılan siyasi istişarelerin 15'incisinin Ankara'da gerçekleştirileceğini açıkladı.

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "İsrail'le son olarak 2010 yılında yapılan siyasi istişarelerin 15'incisi Sayın Müsteşarımız ile İsrail Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Yuval Rotem başkanlığında 1 Şubat 2017 tarihinde Ankara'da yapılacaktır" denildi.

Açıklamada, istişarelerde Türkiye-İsrail ikili ilişkilerinin yanı sıra, bölgesel ve uluslararası konuların da ele alınacağı kaydedildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Türkiye-İsrail Siyasi İstişareleri 7 Yıl Aradan Sonra Ankara'da Gerçekleştirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement