Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Malatya'ya ziyaret gerçekleştirdi - Son Dakika
Politika

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Malatya'ya ziyaret gerçekleştirdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Malatya\'ya ziyaret gerçekleştirdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya'ya gelerek Vali Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'i ziyaret etti. Bakan Uraloğlu, il protokolü tarafından karşılandıktan sonra valilikte toplantılara katıldı ve daha sonra Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Çevre yolunda arazi incelemesi yapması bekleniyor.

12.05.2024 13:41  Güncelleme: 13:46

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Malatya'ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Vali Ersin Yazıcı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'i ziyaret etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bazı ziyaret ve toplantılar için sabah saatlerinde Malatya'ya geldi.

Havaalanında il protokolü tarafından karşılanan Bakan Uraloğlu'nun, ilk durağı Malatya valiliği oldu. Valilikte basına kapalı bir şekilde gerçekleşen bakanlığa bağlı birimlerle ilçe belediye başkanlarının da katıldığı il Koordinasyon toplantısına katılan Bakan Uraloğlu daha sonra Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Sami Er ile görüştü.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun Büyükşehir Belediye ziyareti sonrası çevre yolunda arazi incelemesinde bulunması bekleniyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Malatya'ya ziyaret gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement