Yalçın Akdoğan, Ana Ocağı Bilecik'te, Belediyeyi Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Yalçın Akdoğan, Ana Ocağı Bilecik'te, Belediyeyi Ziyaret Etti

Yalçın Akdoğan, Ana Ocağı Bilecik\'te, Belediyeyi Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Bilecik ziyaretleri kapsamında Bilecik Belediyesini ziyaret ederek, Başkan Yağcı’dan Bilecik’teki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

19.10.2015 20:29

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Bilecik ziyaretleri kapsamında Bilecik Belediyesini ziyaret ederek, Başkan Yağcı'dan Bilecik'teki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akdoğan'ın Bilecik ziyaretlerin ilk ayağı olan Bilecik Şeyh Edebali Türbesinde, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can karşıladı. Türbe yanında bulunan tarihi Orhangazi Caminde öğle namazını Kılan Akdoğan daha sonra Bilecik Şeyh Edebali Türbesini ziyaret etti. Buradan Bilecik valiliğine ziyaret eden Akdoğan, valilik girişinde bulunan Şeref Defterini imzaladı. Vali Nayir'in Akdoğan'a Bilecik'te adına dikilen fidan ağacının belgesini taktim etmesinin ardından heyet Bilecik Belediyesi hareket etti. Başbakan Yardımcısı Akdoğan'ı Belediye bahçesinde Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı karşıladı.

"BİLECİK, ŞEHİR OLARAK BİRÇOK SORUNUNU ÇÖZMÜŞ DURUMDA"

Yalçın Akdoğan'a 12 yıllık süresinde yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgi veren Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Sizi ana yurdunuz bu topraklarda görmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduk. Malumunuz olduğu üzere Bilecik'imize, sizlerden almış olduğumuz güç ve enerji ile 12 yıldır hizmet ediyoruz. Bilecik, şehir olarak birçok sorununu çözmüş durumda ve konumda. Artık altyapımız bu noktada iyi bir durumda, standartlarımız oluştu. Şehrin kentsel vizyonunu meydana getiren birçok yapıyı şehrimize kazandırdık. Kültür ve kongre merkezleri, spor alanları, alışveriş merkezleri gibi eserleri şehrimize kazandırdık. İnşallah bu dönemde de şehrimizin tanıtım ve turizm yönündeki değerlerine bakarak, bu anlamda çalışmalar ortaya koymaya çalışıyoruz. Şehrimizde genel idare, yerel idare, ticaret ve sanayi odası ile esnaf ve bürokrasi arasında güzel bir dayanışma ve çalışma ortamı var. Bunlarla birlikte sizlerden almış olduğumuz enerji ve sinerji ile İnşallah şehrimizi 2023 Türkiye'si yarışında, medeniyet yarışında geri bırakmamaya çalışıyoruz. Sizlerin bu anlamda yapmış olduğunuz ziyaretleriniz gücümüze güç katıyor" dedi.

"BİLECİK, TÜRKİYE'NİN EN HUZURLU ŞEHİRLERİNDEN BİRİSİ"

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Bilecik insanının, daha çok mutedil ve sevecen olduğunu dile getirerek, "Gerçekten Bilecik, Türkiye'nin en huzurlu şehirlerinden birisi. Buradaki insanlarımız da daha çok mutedil ve sevecen. Bundan dolayı da huzurlu bir şehir Bilecik. Çevresiyle, görünümüyle, doğa ile iç içe olması vesaire. Bunda tabi Bilecik'in yeniden cazibe merkezi haline getirilmesi önemlidir. Yeni bir sıçrama yapması gerekiyor. Burada da en önemli adımlardan birisi de kültür ve turizmdir. Bilecik'in bundan sonraki gelişiminde kültür ve turizm önem taşıyor. Bilecik'te çok önemli tarihi şahsiyetler var, kültürel değerlerimiz var, doğal güzellikler var, tarihi eserler var. Bütün bunları bir konsept halinde çok iyi bir şekilde hem Türkiye'ye, hem de dünyaya duyurmamız ve insanları buraya gelişini gidişini sağlamamız lazım. İnşallah hem valiliğimizin hem de sizin, belediye başkanları ve milletvekillerimizin gayretiyle bunlar olacak. Biz de yakından takip edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Belediye ziyaretlerinde Akdoğan'a, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Milletvekili adayı Ramazan Kurtulmuş, Ak Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, ilçe ve belde belediye başkanları ve Yalçın Akdoğan'ın babası Reşit Akdoğan eşlik etti.

Konuşmaların ardından Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın taktim ettiği plaketleri ve hediyeleri alan Akdoğan, Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri ile düzenlenen toplantıda bir araya gelmek üzere belediyeden ayrıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Yalçın Akdoğan, Ana Ocağı Bilecik'te, Belediyeyi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement