Yalova'da AK Parti ve CHP Adayları Oylarını Kullandı - Son Dakika
Politika

Yalova'da AK Parti ve CHP Adayları Oylarını Kullandı

Yalova\'da AK Parti ve CHP Adayları Oylarını Kullandı

Yalova'da AK Parti Yalova Belediye Başkan adayı Yakup Koçal ve CHP Yalova Belediye Başkan adayı Vefa Salman da oylarını kullandı.

01.06.2014 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'da AK Parti Yalova Belediye Başkan adayı Yakup Koçal ve CHP Yalova Belediye Başkan adayı Vefa Salman da oylarını kullandı.

Yalova'da oy kullanma işlemi devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Yalova Belediye Başkan adayı Yakup Koçal oyunu Atatürk İlkokulu 1224 nolu sandıkta kullandı. Oyunu kullandıktan sonra bir açıklama yapan Koçal, "Bir yaz gününde rahmetle beraber bereket geliyor. İnşallah bugünkü seçim Yalovamız için de ülkemiz için de hayırlara vesile olur. Hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Sabahtan beri üzüldüğümüz bir konu var. Bir arkadaşımız kalp krizi geçirdi. Allah'tan ona şifa diliyorum" dedi.

Kısıtlıların yeniden oy kullandığı yönünde bir soru üzerine Koçal, "Onu ben de duydum. Ancak seçmen kağıtları düzeltilmediği için onlara yeniden seçmen kağıdı gitmiş ama sandık görevlisi arkadaşlara kısıtlılara oy kullandırılmaması gerektiği yönünde seçim kurulu gerekli talimatları verdi ve tedbiri aldı" şeklinde konuştu.

Seçim sonunda bir tartışma bekleyip beklemediğinin sorulması üzerine ise Koçal, "Seçimden tartışma çıkacak kadar yakın bir fark olacağına inanmıyorum" diye konuştu.

SALMAN: "SEÇİMİ KAZANACAĞIMDAN ENDİŞEM YOK"

CHP Yalova Belediye Başkan adayı Vefa Salman ise oyunu Yalova Anadolu Lisesi'nde kullandı. Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Salman, "Oyumuzu kullandık hayırlı uğurlu olsun. Ben sonuçtan adımın Vefa olduğu gibi eminim. Allah'ın adaletine başından beri inandım, güvendim. Herhangi bir endişem, heyecanım, kuşkum yok. 30 Mart'ta da yoktu, şimdi de yok. Yalovalı kim doğru, kim dürüst gayet iyi biliyor. Ulusal seçimle yerel seçimi birbirine karıştırmak istediler ama Yalova halkı bu konuda gayet sağduyulu davrandı. Fark bu kez geçen seçim gibi olmayacak" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Yalova'da AK Parti ve CHP Adayları Oylarını Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement