Yalova Milletvekillerinin Söz Düellosu Sürüyor - Son Dakika
Politika

Yalova Milletvekillerinin Söz Düellosu Sürüyor

Yalova Milletvekillerinin Söz Düellosu Sürüyor

AK Parti'li Coşkun, kendisi için "Yalova'nın ödenek getirme şampiyonu bir milletvekili var" diyen CHP Başkan Vekili İnce'ye cevap verdi.

05.04.2013 13:54  Güncelleme: 13:58

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, kendisi için, "Yalova'nın ödenek getirme şampiyonu bir milletvekili var" diyen CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce'ye cevap verdi. Coşkun, "İnce, yatırımları görmüyorsa gözlük de taksa fark etmez" dedi.

CHP Yalova Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde, "Yalova'nın ödenek getirme şampiyonu bir milletvekili var. Hep söylüyor, '2 milyon, 3 milyon ödenek getirdik' diye. Dün gelirken de Bolu'da gördüm kendisini. Elinde çuvalla paralar vardı. Gene Yalova'ya ödenek getiriyordu herhalde. Herhalde orasının eksikliklerini gidermek için getiriyordu" demişti.

Yalova'ya gelen AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, partideki program öncesi İnce'nin bu sözlerine cevap verdi. İnce'nin sözlerini ciddiye almadığını dile getiren Coşkun, "Muharrem İnce hakkımızda iyi şeyler söylüyor. Yalova'ya yatırım getirecek, diyor. Artık güzel şeyler düşünüyor. Çok ciddiye almıyorum. Herhalde espri yaptı diye düşünüyorum. Yalova'ya yapılan yatırımlar ortada, Yalova halkı görüyor. O da görüyor ama belki kabullenmekta zorlanıyor. Temenni ederim ki Sayın İnce de yaptığı bir şeyleri bir gün Yalova halkına gösterip paylaşma imkanını bulur. Biz çalışmaya devam ediyoruz. 2 milyon, 3 milyon değil, 100 kuruş da olsa Yalova'ya gelenin bu il için önemli olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki süreçte çok önemli yatırımlar Yalova'ya gelecek ama bunları şimdiden söyleyip Sayın İnce'nin temposunu da bozmayalım. Muharrem İnce hiçbir şey yokmuş gibi görüyor ya da öyle görenler var ama biz sırası geldikçe yaptıklarımızı da anlatırız, yapacaklarımızı da anlatırız. Yalova her geçen gün güzel yatırımları almaya da devam edecek. Sıfırın bir karşılığı yoktur. 1'in ise bir karşılığı vardır. Yalova için hiçbir şey yapmayacaksınız fakat sürekli konuşacaksınız. Ben bunu anlamakta zorlanıyorum. Bence İnce de 10-15 senedir hep aynı nakarattan yoruldu gibi geliyor" diye konuştu.

Yalova'nın şantiyeye döndüğünü dile getiren Coşkun, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Biz yolumuza devam ediyoruz. İnce'nin bu alaycı tavrını da çok ciddi bulmuyorum. İnce Fatih Caddesi'ne doğru bir gitsin. Orada bir bina yükseliyor. O bina 6 ayda bitti. Bu memlekette temeller atılırdı ve üzerinden yıllar geçer, bitmezdi. 10 milyon TL maliyeti olan bir binadır Fatih Caddesi'ndeki o bina. İnşallah önümüzdeki günlerde bitecek. Yalova'nın her yeri şu anda şantiye gibi ama bunları sayın İnce görmüyorsa gözlük de taksa fark etmez."

Coşkun, İnce'nin CHP'nin önünü tıkadığını da savunarak, "CHP'nin de önünü çok tıkadı. Kimseye siyaset yapma imkanı vermiyor. AK Parti zaman zaman kendisini yeniliyor ama CHP neredeyse Yalova'da tek şeflik dönemine geri döndü. Başka kimse yok" ifadelerini kullandı. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Yalova Milletvekillerinin Söz Düellosu Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement