Yeniden Refah Partisi, yerel seçimlere kendi adaylarıyla girmeyi arzuluyor - Son Dakika
Politika

Yeniden Refah Partisi, yerel seçimlere kendi adaylarıyla girmeyi arzuluyor

Yeniden Refah Partisi, yerel seçimlere kendi adaylarıyla girmeyi arzuluyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Anadolu Yayıncıları Derneği'ni ziyaret ederek, yerel seçimlere kendi adaylarıyla girmeyi arzuladıklarını belirtti. Altınöz, dünyadaki markaların çoğunluğunun İsrail yanlısı büyük şirketlere ait olduğunu ifade ederek, İsrail'e yaptırım uygulanması ve mallarının boykot edilmesi gerektiğini dile getirdi. Ayrıca, Amerika'nın Türkiye'deki askeri üslerinin kapatılması ve İsrail'in Türkiye büyükelçisinin gönderilmesi gerektiğini savundu. Altınöz, yerel seçimlerde ittifak mecburiyeti olmadığı için Yeniden Refah Partisi olarak tek başlarına girmeyi arzu ettiklerini ve büyükşehirlerde flaş aday adayları olduğunu belirtti.

19.10.2023 13:00

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, yerel seçimlere kendi adaylarıyla girmeyi arzu ettiklerini belirtti.

Altınöz, Anadolu Yayıncıları Derneği'ni ziyaret etti.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Altınöz, "Şu an yaşadığımız dünya bir siyonizm hapishanesidir" ifadesini kullanarak, dünyadaki neredeyse tüm markaların İsrail yanlısı 10 büyük şirkete ait olduğunu söyledi.

İsrail'in Gazze'de insanları bombalamasını sadece kınama ve protesto etmenin yetmeyeceğini belirten Altınöz, bu ülkeye acilen yaptırım uygulanması ve mallarının boykot edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Amerika'nın Türkiye'deki askeri üslerinin derhal kapatılması gerektiğini ifade eden Altınöz, İsrail'in Türkiye büyükelçisinin gönderilmesi ve Türkiye'nin İsrail büyükelçisinin de çağrılması gerektiğini savundu.

Genel seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında girdiklerini anımsatan Altınöz, "Yerel seçimlerde bir beka sorunu, ittifak mecburiyeti, başkanlık sistemi seçimi olmadığı için Yeniden Refah olarak tek başımıza girmeyi arzu ediyoruz. Şu andaki hedefimiz bu. Büyükşehirlerde flaş aday adaylarımız var. Sayın Genel Başkanımız İstanbul ve Ankara'da da bir işbirliğinin olabileceğinden bahsediyor. Bu da mümkündür." ifadelerini kullandı.

Anadolu Yayıncıları Derneği Başkanı Sinan Burhan da ziyaretinden dolayı Altınöz'e teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Yeniden Refah Partisi, yerel seçimlere kendi adaylarıyla girmeyi arzuluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement