12. Ulusal Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikomatik Tıp Kongresi - Son Dakika
Sağlık

12. Ulusal Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikomatik Tıp Kongresi

Türkiye'deki sağlık sisteminde psikiyatri alanındaki sorunlara ve psikiyatrinin gelişimi açısından öne çıkan konulara yer verilecek 12. Ulusal Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikomatik Tıp Kongresi, 26-28 Mart'ta Konya'da yapılacak.

18.03.2015 11:26

Türkiye'deki sağlık sisteminde psikiyatri alanındaki sorunlara ve psikiyatrinin gelişimi açısından öne çıkan konulara yer verilecek 12. Ulusal Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikomatik Tıp Kongresi, 26-28 Mart'ta Konya'da yapılacak.

Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikomatik Tıp Derneği'nden (KLPP-Der) yapılan açıklamaya göre, dernek ile Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi ve İstanbul Tıp Fakültesi Psikiyatri ana bilim dalları işbirliğinde düzenlenecek kongre, "Yaşam Boyu Psikomatik Tıp" temasıyla Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Kongre kapsamında "kanser psikiyatrisi", "kalp hastalıklarında psikiyatri", "psikososyal açıdan ağrı" ile "gebelik ve gebelik sonrası dönemde psikiyatrik bozukluklar" konuları da ele alınacak.

Psikiyatri uzmanları, asistanlar, hemşireler ve sosyal hizmet uzmanlarının katılımıyla yapılacak kongrede, insan sağlığı ve hastalıkların biyolojik ve psikososyal bütünlüğünü vurgulayan oturumlar, çözüm önerileri, dünyadaki en son yönelimler, soruna yönelik konferans ve panellerin yanı sıra "uzmanla buluşma" saatleri de yer alacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Sağlık 12. Ulusal Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi ve Psikomatik Tıp Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement