7 Günde Damar Tıkanıklığını Önleyen Mucize Besin - Son Dakika
Sağlık

7 Günde Damar Tıkanıklığını Önleyen Mucize Besin

7 Günde Damar Tıkanıklığını Önleyen Mucize Besin

Sağlıksız beslenmenin doğal bir sonucu olan damar tıkanıklığı, sarımsağın mucizevi etkileri ortadan kalkıyor.

04.04.2019 10:48

Sarımsak ve balın mükemmel uyumu ile damarlardaki tıkanıklık yerini sağlığa ve enerjiye bırakıyor. İşte sarımsak ve balın vücudunuza yaptığı müthiş etkiler.

BİRÇOK HASTALIĞA İYİ GELİYOR

Sarımsak, enfeksiyonlarla, enflamasyonla ve kronik rahatsızlıklarla mücadele etmek için kullanılıyor. Sarımsağın etkisinden tam olarak istifade edebilmeniz için onu çiğ şekilde tüketmelisiniz.

BAL SARIMSAK KARIŞIMI

Sarımsak tüketimini daha lezzetli ve daha sağlıklı hale getirmek için bal ile karıştırarak tüketebilirsiniz. 7 gün boyunca sarımsak bal karışımını tükettiğinizde karşılaştığınız sonuçlara inanamayacaksınız.

Dolaşım sistemi: Sarımsakta bulunan sülfür, diğer şifalı özellikleri ile bir araya gelerek dolaşım sisteminizi rahatlatıyor. Pıhtılaşmayı önleyen bu karışım damarlarınızın güçlenmesini sağlayarak varisli ve tromboz damar oluşumunu engelliyor.

Kötü kolesterol: Sarımsak bal karışımı tüketerek kötü kolesterolü kontrol altına alabilirsiniz. Kan dolaşımını temizlemeye yardım eden bu karışım, trigliserit seviyesinin de dengelenmesini sağlıyor.

Tansiyon: Kalp damar sağlığınızı tehdit eden yüksek tansiyon, bal ve sarımsak karışımı ileçözülüyor. Tansiyonun kontrol altına almak için her gün aç karna sarımsak bal karışımı tüketebilirsiniz.

7 Günde Damar Tıkanıklığını Önleyen Mucize Besin

Öksürük: Bal ve ezilmiş sarımsak karışımı ile öksürüğü kesebilirsiniz. Bu karışım aynı zamanda balgam sökücü etki göstermektedir.

Enflamasyon: Enflamasyon dengesizliği pek çok kronik hastalığın temelinde yatak nedendir. Sarımsak ve bal karışımı tüketerek kas rahatsızlıkları, artrit ve enflamasyonla mücadele edebilirsiniz.

Bağışıklık sistemi: Antifungal ve antimikrobiyal özellikleri olan sarımsak bal karışımı, vücudunuzu virüs ve bakteri gibi patojenlerden korur.

Grip ve soğuk algınlığı: Bal sarımsak karışımı tüm soğuk algınlığı semptomlarına karşı kullanılabilir. Virüslerle savaşmanıza yardım eden karışım, solunum yolunuzu da rahatlatır.

7 Günde Damar Tıkanıklığını Önleyen Mucize Besin

DOĞAL SARIMSAK BAL KARIŞIMI TARİFİ

Gerekli malzemeler: 1 bardak bal, 1 kapaklı cam kavanoz, 10 diş sarımsak

Yapılışı: Sarımsağı soyup küçük küçük dilimler halinde doğrayın. Balı ve sarımsağı cam kavanoza koyun Kavanozun kapağını kapatın, 1 hafta bekletin. 1 hafta sonra sağlıklı karışımı tüketime hazır olacak.

Uygulama:Sarımsak bal karışımını 7 gün boyunca her sabah aç karna 1 kaşık yiyin. 1-2 hafta ara verdikten sonratekrar aynı programı uygulayabilirsiniz.

Son Dakika Sağlık 7 Günde Damar Tıkanıklığını Önleyen Mucize Besin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement