Erkek saç bakım ve tasarım atölyesi ikinci şubesini Caddebostan'da açıyor - Son Dakika
Sağlık

Erkek saç bakım ve tasarım atölyesi ikinci şubesini Caddebostan'da açıyor

Erkek saç bakım ve tasarım atölyesi ikinci şubesini Caddebostan\'da açıyor

Erkek saç bakım ve tasarım atölyesi Cut Labs, Etiler'den sonra ikinci şubesini kasım ayında Caddebostan'da açıyor.

21.10.2022 09:13  Güncelleme: 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkek saç bakım ve tasarım atölyesi Cut Labs, Etiler'den sonra ikinci şubesini kasım ayında Caddebostan'da açıyor. Atölyenin kurucu ortaklarından Sinan Ergün, yeni şubede özellikle birebir ve sınıf eğitimleriyle saç kesimi konusunda daha bilgili ve kalifiye elemanlar yetiştirmeye odaklanacaklarını söyledi.

Saç ve sakal kesimi, keratin uygulamaları, saç bakımı, manikür ve pedikür, cilt bakımı, çocuk saç kesimi, perma ve Brezilya fönü hizmeti verdiklerini belirten Ergün, "Erkek bakım ve güzellik ürünleri özellikle pandemi ile daha fazla çeşitlenmeye başladı. Kısıtlama nedeniyle pek çok kuaförün kapandığı dönemde, erkekler için kişisel bakımın esas önemi ortaya çıktı ve daha fazla erkek dış görünüşüne özen göstermeye başladı. Biz de değişen trendlere ayak uydurarak kendi stilini ortaya çıkarmak isteyen erkeklere hizmet etmek için yola çıktık" dedi.

KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ SAÇ KESİM TARZLARI ÖN PLANDA

Erkeklerin hızlı bir saç tarama veya tıraş ile evden çıktığı günlerin geride kaldığını aktaran Ergün, "Aksine günümüzde erkekler hem kişisel bakımına hem de bu bakım sırasında kullandıkları ürünlere çok daha fazla özen gösteriyor. Bu da sektöre yenilikçi tarzlar kazandırmaya, kalifiye ekip arkadaşları yetiştirmeye ve modern bakım hizmetleri sunmaya odaklanan bizler için benzersiz bir potansiyel haline geliyor. Artık çok çeşitli temizleme ve bakım ürünleriyle birlikte kişiselleştirilmiş saç kesim tarzları var ve erkek güzelliği tek bir kalıptan sıyrılarak daha öznel, farklı hale gelmeye başladı" diye konuştu.

2023'ÜN SAÇ TRENDİ

20 yıllık tecrübesini saç kesim teknikleri eğitmenliği ile birleştirdiğini söyleyen Ergün, kadın saç kesim, erkek saç ve sakal kesim, saç şekillendirme ve cilt bakım gibi alanlarında kazandığım bilgi birikimimi öğrencilere aktarmak için Cut Labs markasını kurdum. Atölyenin kasım ayında ikinci şubesi Caddebostan'da açılıyor. Özellikle burada erkek saç kesim standartlarını geliştirmeye odaklanacağız. Birebir ve sınıf eğitimleri ile saç kesimi konusunda daha bilgili ve kalifiye elemanlar yetiştirileceğiz. Özellikle Y ve Z kuşağı erkekleri yenilikleri takip etme, saç boyama ve farklı tarzlar deneme konusunda daha cesurlar. 2021 ve 2022'nin vazgeçilmezlerinden olan erkek topuzu, sörfçü saçı ve perma gibi dağınık saç trendleri 2023 yılında yerini daha düzgün ve orta uzunlukta saçlara bırakacak. Ayrıca ağartılmış saç uçları özellikle bahar ve yaz aylarında tekrar moda olacak. Trendleri takip ederken kişiselleştirilmiş dokunuşlar eklemek ve bu sayede müşterinin popüler olan ile kişisel bağ kurmasını sağlamak, başarılı bir saç tasarımcısı ve stilist olma yolundaki en önemli konudur" ifadelerini kullandı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Sağlık Erkek saç bakım ve tasarım atölyesi ikinci şubesini Caddebostan'da açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement