Kartepe ve Gölcük'te Yemek Zehirlenmesi Şüphesiyle Hastanelere Kaldırılan 20 Kişi Taburcu Edildi - Son Dakika
Sağlık

Kartepe ve Gölcük'te Yemek Zehirlenmesi Şüphesiyle Hastanelere Kaldırılan 20 Kişi Taburcu Edildi

Kartepe ve Gölcük\'te Yemek Zehirlenmesi Şüphesiyle Hastanelere Kaldırılan 20 Kişi Taburcu Edildi

Kocaeli'nin Kartepe ve Gölcük ilçelerinde yedikleri yemeklerin ardından zehirlenme şüphesiyle hastanelere kaldırılan 20 kişi taburcu edildi. Kartepe'deki etkinlikte tavuklu pilav yiyen 14 kişi ve Gölcük'te balık yedikten sonra rahatsızlanan 6 inşaat işçisinin tedavisi tamamlandı. Vatandaşların sağlık durumlarının ciddi bir risk oluşturmadığı belirtildi.

25.09.2023 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Kartepe ve Gölcük ilçelerinde yedikleri yemeklerin ardından zehirlenme şüphesiyle hastanelere kaldırılan 20 kişi taburcu edildi.

Kartepe Uzuntarla Mahallesi'ndeki bir parkın girişinde yapılan etkinlikte dağıtılan tavuklu pilavdan yiyen 14 kişinin ve Gölcük Merkez Mahallesi'nde balık yedikten sonra rahatsızlanan 6 inşaat işçisinin kaldırıldıkları hastanelerdeki tedavisi tamamlandı.

Doktor kontrolünden geçirildikten sonra taburcu edilen vatandaşların ciddi bir sağlık riskinin bulunmadığı öğrenildi.

Kartepe'de dün bir parkın girişinde yapılan etkinlikte dağıtılan tavuklu pilavdan yedikten bir süre sonra mide bulantısı ve kusma şikayetleri başlayan 14 kişi, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edilmişti.

Ayrıca, Gölcük'te bir inşaatta çalışan 6 inşaat işçisi de balık yedikten sonra benzer şikayetlerle Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne başvurmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Sağlık Kartepe ve Gölcük'te Yemek Zehirlenmesi Şüphesiyle Hastanelere Kaldırılan 20 Kişi Taburcu Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement