Kayseri'de Anne ve Anne Adayları Uyuşturucu Konusunda Bilgilendirildi - Son Dakika
Sağlık

Kayseri'de Anne ve Anne Adayları Uyuşturucu Konusunda Bilgilendirildi

Kayseri\'de Anne ve Anne Adayları Uyuşturucu Konusunda Bilgilendirildi

Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, anne ve anne adaylarını 'uyuşturucu' konusunda bilgilendirdi.

29.05.2023 20:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, anne ve anne adaylarını 'uyuşturucu' konusunda bilgilendirdi.

Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, tarafından 'En İyi Narkotik Polisi; Anne' projesi çerçevesinde eğitim ve bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürlüğü Geriatri Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte İl Müdürleri Karabörk ve Erşan, annelere ve anne adaylarına uyuşturucu ve uyarıcı maddenin zararlarından bahsederek, çocuklarını uyuşturucudan uzak tutmak için ne yapmaları gerektiği hakkında bilgiler verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Kayseri'de Anne ve Anne Adayları Uyuşturucu Konusunda Bilgilendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu
    00:52 Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, hızlı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi.

  • Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı
    00:33 Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Safranbolu Devlet Hastanesi'nin bahçesindeki trafoda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Hastanenin elektriği tedbir amacıyla bir süre kesildi.

  • Aydın'da kermeste yemek yiyen 32 öğrenci zehirlendi
    21:08 Aydın'da kermeste yemek yiyen 32 öğrenci zehirlendi

    Aydın'ın Efeler ilçesindeki Mustafa Kiriş Ortaokulu öğrencileri, okulda düzenlenen kermeste yedikleri tavuk pilavdan zehirlendikleri şüphesiyle tedavi altına alındı. Öğrencilerin hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • Aydın'da Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı
    20:04 Aydın'da Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan yemek etkinliği sonrası tavuk pilavı yiyen 30 öğrenci rahatsızlandı. Öğrenciler ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Burdur'da Afrika kıtasından güneyli rüzgarlarla taşınan çöl tozu etkili olmaya başladı
    19:29 Burdur'da Afrika kıtasından güneyli rüzgarlarla taşınan çöl tozu etkili olmaya başladı

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin Afrika kıtasından güneyli rüzgarlarıyla taşınan çöl tozunun etkisi Burdur'da hissedilmeye başladı. Yarın ve cumartesi günü özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde toz taşınımının yoğun olması bekleniyor. Burdur Gölü'nün çekilen alanlarından da rüzgarla kente toz taşındığı gözlendi. Astım ve bronşit hastaları dışarıya çıkmamaları ve maske kullanmaları konusunda uyarıldı.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.


Advertisement