Kazada hayatını kaybeden hemşire son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika
Sağlık

Kazada hayatını kaybeden hemşire son yolculuğuna uğurlandı

Kazada hayatını kaybeden hemşire son yolculuğuna uğurlandı

Mersin Erdemli Devlet Hastanesi hemşirelerinden Zülfiye Çetin, Van'ın Gevaş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti. Mesai arkadaşları tarafından düzenlenen törende dualar ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Çetin'in yardımsever ve çalışkan bir insan olduğu vurgulandı. Hastane Başhekimi Mehmet Deliktaş ise konuşmasında, merhumenin izler bıraktığını ve çocuklarına destek olacaklarını belirtti. Çetin'in cenazesi Alata Asri Mezarlığı'nda defnedildi.

16.08.2023 17:03

Kazada hayatını kaybeden hemşireye hüzünlü veda

Kazada hayatını kaybeden Mersin Erdemli Devlet Hastanesi hemşirelerinden Zülfiye Çetin'i mesai arkadaşları son yolculuğuna dualar ve gözyaşlarıyla uğurladı

MERSİN Kazada hayatını kaybeden Mersin Erdemli Devlet Hastanesi hemşirelerinden Zülfiye Çetin'i mesai arkadaşları son yolculuğuna dualar ve gözyaşlarıyla uğurladı.

Van'ın Gevaş ilçesinde minibüsün kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişiden biri olan Erdemli Devlet Hastanesi hemşirelerinden Zülfiye Çetin için hastane önünde tören düzenlendi. Kur'an tilavetinin ardından merhume için dua edilip mesai arkadaşlarından helallik alındı. Mesai arkadaşları yaptıkları konuşmalarda Çetin'in yardımsever ve çalışkan bir insan olduğuna değindi. Hastane Başhekimi Mehmet Deliktaş ise konuşmasında, "Kıymetli çalışma arkadaşımızı ebedi istirahatkahına uğurluyoruz. Her ölüm büyük bir acı, büyük bir kayıptır. Ama bazı vefatlarda acı, hüzün, ıstırap birlikte gelir. Rabbim cennetiyle müjdelediği kullarından eylesin. Güler yüzlü, çalışma azmi ve dürüstlüğü ile izler bırakmıştır. Merhumenin geride kalan çocukları bizlerin çocuklarıdır. Erdemli Devlet Hastanesi olarak bundan sonraki yaşantılarında her daim yanlarında olacağız" dedi.

3 çocuk annesi Çetin'in cenazesi Alata Asri Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazın ardından gözyaşları ve dualarla defnedildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Kazada hayatını kaybeden hemşire son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement