Tekirdağ Çerkezköy'de Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Temeli Atıldı - Son Dakika
Sağlık

Tekirdağ Çerkezköy'de Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Temeli Atıldı

Tekirdağ Çerkezköy\'de Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Temeli Atıldı

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Çerkezköy ilçesinde yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun temel atma törenine katıldı. Tören sırasında Vali Soytürk, hayırseverler Saim Buyruk ve Halil İbrahim Buyruk'a teşekkür etti. Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, birçok sağlık hizmeti için gerekli olan odaları ve teknik alanları içerecek şekilde tasarlandı.

29.09.2023 08:57  Güncelleme: 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Valisi Recep Sosytürk, Çerkezköy ilçesinde yaptırılacak Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun temel atma törenine katıldı.

Vali Soytürk, açılış töreninde yaptığı konuşmada, hayırseverler Saim Buyruk ve Halil İbrahim Buyruk'a teşekkür etti.

İstasyon Mahallesi'nde Buyruk Tekstil tarafından yapılacak Aile Sağlığı Merkezinde 6 muayene odası, gebe, bebek izlem, acil müdahale, laboratuvar, ofis, emzirme odası, eğitim odası, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda da 3 personel odası, çalışma ve eğitim odası ile teknik alanlar yer alacak.

Dua edilmesinin ardından Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun temeli atıldı.

Açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Sağlık Tekirdağ Çerkezköy'de Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement