Johnny English Tekrar İş Başında Filmi - Son Dakika
Sinema

Johnny English Tekrar İş Başında Filmi

Johnny English Tekrar İş Başında Filmi

Johnny English Tekrar İş Başında filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Johnny English Tekrar İş Başında filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

17.07.2018 10:54

Bir siber saldırı sonucu Britanya’daki tüm aktif gizli ajanların kimlikleri ortaya çıkmıştır. Gizli servisin baş hacker’ı bir an önce bulması gerekir. Fakat hiçbir gelişme katedilemeyince gizli servis çareyi bir süre önce emekli olan Johnny English’i geri çağırmakta bulur. Görevi kabul eden English, baş hacker’ı bulmak için kolları sıvasa da bu iş sandığı kadar kolay olmayacaktır. Eski usul yöntemlere sahip olan Johnny English’in hacker’ı bulması için modern teknolojinin zorlukları ile mücadele etmesi gerekir.

Yönetmen: David Kerr

Senaryo: Neal Purvis, Robert Wade

Oyuncular: Rowan Atkinson, Olga Kurylenko, Jake Lacy, Emma Thompson, Ben Miller, Adam James, Pippa Bennett-Warner, Miranda Hennessy, Irena Tyshyna, David Mumeni, Paul Blackwell , Tuncay Güneş, Eddie O'Connell, Nick Owenford, Samantha Russell, Junichi Kajioka, Janette Sharpe, Dan March, Pino Maiello, Gary Kiely, Rutvig Vaid, Lindy Barrett, Emma Bakare, Ryan Wiseman, Kaj Prasal, Hiba Chader, Bastien Beyster, David Collicott, Nick Donald, Tahlia Norrish, Danielle Saunders, Rosalind Whelan, Margaret Wheldon, Andy Willis

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: Johnny English Strikes Again

Yapımcı Firma: Pinewood Studios

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: İngiltere, Fransa, ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: UIP Türkiye

Vizyon Tarihi: 05.10.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Johnny English Tekrar İş Başında Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement