Sandık Filmi - Son Dakika
Sinema

Sandık Filmi

Sandık Filmi

Sandık filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Sandık filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

13.03.2018 16:54

Bursa'nın Turan köyünde bir sabah ilginç durumlar yaşanmaya başlar. Her şey o sabah köyün üstünden geçen ve kimin yönettiği belirlenemeyen helikopterlerin, aşağıya bıraktığı sandıklarla başlamıştır. Bu esrarengiz sandıkların içerisinden garip sülükler çıkmakta ve genetiğiyle oynanmış bu sülükler köy halkını feci bir felakete sürüklemektedir. Bölgedeki halkın bir kısmı sülüklerden tuhaf bir hastalık kapar ve diğer sağlıklı olan kesim hastalıktan korunmak için mücadele etmeye başlar. Bu esnada köye gelmek durumunda kalan altı kişilik bir arkadaş grubu ise henüz hiçbir şeyi anlayamadan kendilerini büyük bir kaosun tam ortasında bulur.

H. Mücahit Pehlivan'ın yönetmenliğini üstlendiği korku ve gerilim türündeki in oyuncu kadrosunda Celal Bıyıklı, Adnan Tunalı, Çağlar Ozan Aksu ve Sinem Yılmaz gibi isimler bulunuyor.

Yönetmen: H. Mücahit Pehlivan

Senaryo: H. Mücahit Pehlivan, Büşra Ak, Görkem Pehlivan

Oyuncular: Celal Bıyıklı, Çağlar Ozan Aksu, Lütfi Alacalar, Çetin Altındal, Nurcan Arsal, Yusuf Alp Arslan, Hüseyin Bağlar, Batıkan Baş, Elnur Bedir, Merve Çelik, M. Ali Çınar, Sadri Dağgeçer, Mutlu Dereli, Duygu Doğan, Emre Ediz, Kemal Karabulut, Barış Karataş, Recep Kiremitçi, İpek Damla Kopuz, Gökçe Kurt, Büşra Kuzucu, Burhan Narinç, Kerime Ceren Obenik, Zafer Gencay Onat, Murat Orun, Özkan Özkılıç, Sinem Yılmaz, Bulut Öztürk, Osman Paksoy, Özlem Satış, Adnan Tunalı

Filmin Türü: Korku

Orijinal Adı: Sandık

Yapımcı Firma: B film

Yapım Yılı: 2013

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Dağıtıcı Firma: Bir Film

Vizyon Tarihi: 20.04.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Sandık Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement