Ankara'da MKE fabrikasında patlama: Ölü ve yaralılar var - Son Dakika
Soğuk Haber

Ankara'da MKE fabrikasında patlama: Ölü ve yaralılar var

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bulunan MKE roket ve patlayıcı fabrikasında meydana gelen patlamada ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi. Ekipler enkaz altında kalan 5 kişiyi kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Olay yerine polis, ambulans, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

10.06.2023 10:48

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bulunan MKE roket ve patlayıcı fabrikasında sabah saatlerinde bir patlama meydana geldi. Fabrikanın üretimhane bölümünde meydana gelen patlamada ölü ve yaralıların olduğu öğrenilirken, ekiplerin enkaz altında kalan 5 kişiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Peki, Ankara'da patlama mı oldu? Ankara'da ne patlaması oldu, patlamanın sebebi ne?

ANKARA'DA PATLAMA MI OLDU?

Patlamanın ardından fabrikanın üzerinde dumanlar yükseldi. Olay yerine çok sayıda polis, ambulans, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. MKE itfaiyesi ile Ankara itfaiyesi fabrika içerisinde arama ve kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Fabrikada patlama olduğunu öğrenen çalışan yakınları da fabrikanın önüne akın etti. Olayda ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi. Fabrikada patlama olduğunu öğrenen çalışan yakınları da fabrikanın önüne akın etti. Olayda ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi.

Ankara\'da MKE fabrikasında patlama: Ölü ve yaralılar var

Son Dakika Soğuk Haber Ankara'da MKE fabrikasında patlama: Ölü ve yaralılar var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement