Dmo, 90 Milyon Adet Sayısal Oyunlar Kuponu Satın Alacak - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Dmo, 90 Milyon Adet Sayısal Oyunlar Kuponu Satın Alacak

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Dmo, 90 Milyon Adet Sayısal Oyunlar Kuponu Satın Alacak

Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Genel Müdürlüğü, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün ihtiyacı olan 50 milyon adet şans topu, 40 milyon adet on numara olmak üzere toplam 90 milyon adet oyun kupona satın alacak.

Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Genel Müdürlüğü, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün ihtiyacı olan 50 milyon adet şans topu, 40 milyon adet on numara olmak üzere toplam 90 milyon adet oyun kupona satın alacak. Açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacağı ihale için teklifler, 13 Haziran 2014 günü en geç saat 12.00'ye kadar verilecek. İhale aynı gün gerçekleştirilecek.

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü'nün ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü ihtiyacı, 50 milyon adet şans topu, 40 milyon adet on numara olmak üzere toplam 90 milyon adet oyun kuponu; kuruluşça hazırlanan alım programına ve teknik şartnamesine uygun olarak, ticari şartname ile ihale ek şartlar listesinde belirtilen hükümler dahilinde açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacak. İstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlüğü'nde görebilecek. Ancak; ihaleye teklif verecek firmaların, ihaleye katılabilmek için 130 TL şartname bedelini yatırmaları gerekecek. Teklif mektupları iç içe konulmuş iki zarf halinde olacak. Teklifler, 13 Haziran 2014 günü en geç saat 12.00'ye kadar Genel Müdürlüğe iletilecek.Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat 14.00'te evvela dış zarfları açılacak, dış zarf muhteviyatına göre tekliflerinde noksanlık bulunmayan firmaların numunelerinin teknik şartnamesine göre istenilen şartlara uygunluğunun tespiti amacıyla ayrıca inceleme yapılacağından fiyatla ilgili iç zarflar bu inceleme sonuna kadar açılmayacak. İnceleme sonucu numuneleri istenilen şartlara uygun bulunan firmaların fiyat ile ilgili iç zarfları bilahare bildirilecek bir tarihte açılacak. Numuneleri uygun bulunmayan firmaların iç zarfları ise açılmayarak diğer belge ve numunelerle birlikte iade edilecek. Gerekli görülmesi halinde firmalar hakkında mali ve teknik yönden yeterlilik araştırması yaptırılacak. Teklifler, ihaleye esas ticari şartnamede belirtilen şartlarla iç zarfların açılmasını müteakip 30 gün opsiyonlu olacak. İstekliler ihale konusu malzemenin tamamı için teklifte bulunacak. Kısmi teklifler değerlendirilmeyecek.

Teklif edilen bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere, istekliler tarafından belirlenecek tutarda son teklif verme tarihi itibariyle geçerli en az 6 ay geçerli geçici teminat verilecek.

Kaynak: ANKA