Kızılcık Şerbeti Sezon Finali Yapıyor! - Son Dakika
Soğuk Haber

Kızılcık Şerbeti Sezon Finali Yapıyor!

Kızılcık Şerbeti Sezon Finali Yapıyor!

Show Tv'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali bölümüyle ekranlara geliyor. Son bölümüyle sosyal medyada büyük ilgi gören dizi, yeni bölümüyle merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından araştırılan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm izleme linki haberimizde yer alıyor.

09.06.2023 19:32

Show Tv ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümleriyle seyirciyi ekrana kilitliyor. Sevilen dizi bu akşam sezon finali bölümüyle ekranlara gelecek. Son bölümüyle sosyal medyaya damga vuran dizinin yeni bölümü merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm full izle! Kızılcık Şerbeti sezon finali izle! araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte, Kızılcık Şerbeti 29.bölüm canlı izleme linki!

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜM NE OLDU?

Oğlunun farklı davranışlarından şüphelenerek onu takip eden Abdullah, Fatih'in, Aylin'le görüştüğünü öğrenmiştir. Abdullah bu ilişkinin devam etmemesi konusunda net bir tavır takınacaktır ki bu da aslında Fatih'in yapmak istediği ve bunun için çabaladığı ancak Aylin'in türlü oyunlarla asla izin vermediği bir durumdur. Fatih olayı toparlamaya çalışırken tek derdi hiçbir şey bilmediğini sandığı Doğa'nın konuyu öğrenmemesidir.

Mustafa'nın babasına kızıp ondan habersiz yarışma programına katılmasıyla başlayan olaylar Abdullah'ın ne kadar öngörülü olduğunu bir kez daha gösterecektir.

KIZILCIK ŞERBETİ 29.BÖLÜM CANLI İZLE!

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından dizinin yeni bölüm izleme linki araştırılıyor. Kızılcık Şerbeti 29.bölümü saat 20.00'da Show Tv ekranlarında yayınlanacaktır.

Son Dakika Soğuk Haber Kızılcık Şerbeti Sezon Finali Yapıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement