Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? Sezon finali tarihi merak ediliyor - Son Dakika
Soğuk Haber

Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? Sezon finali tarihi merak ediliyor

Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? Sezon finali tarihi merak ediliyor

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi bu akşam seyircisiyle buluşacak. Kullanıcılar tarafından dizinin sezon finali ne zaman yayınlanacağı araştırılıyor. Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman başlayacak merak konusu oldu. Detaylar haberimizde... Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa'yı kızdıran Ferit'in Gaziantep'ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa'nın en büyük gelini İfakat'in (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir. Gaziantep'te Korhan Ailesi'nin gelini olmaya uygun bulunan Suna'nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna'yı hem de kardeşi Seyran'ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir.

09.06.2023 19:25

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi bu akşam seyircisiyle buluşacak. Kullanıcılar tarafından dizinin sezon finali ne zaman yayınlanacağı araştırılıyor. Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman başlayacak merak konusu oldu. Peki, Yalı Çapkını sezon finali ne zaman yayınlanacak? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

YALI ÇAPKINI KONUSU NE?

Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa'yı kızdıran Ferit'in Gaziantep'ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa'nın en büyük gelini İfakat'in (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir. Gaziantep'te Korhan Ailesi'nin gelini olmaya uygun bulunan Suna'nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna'yı hem de kardeşi Seyran'ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir.

YALI ÇAPKINI SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Yalı Çapkını dizisinin sezon finali 9 Haziran Cuma günü yayınlanacaktır.

Son Dakika Soğuk Haber Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? Sezon finali tarihi merak ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement