Tesettür Giyimde Kamil Keskin Farkı - Son Dakika
Sponsorlu İçerik

Tesettür Giyimde Kamil Keskin Farkı

Tesettür Giyimde Kamil Keskin Farkı

Müşteri kitlesinin online mağazalar üzerinden rahatlıkla siparişlerini verebilecekleri tesettür giyim ürünleri bu yıl da hak ettiği ilgiyi gördü.

18.12.2018 14:15

Tesettür Giyimde Kamil Keskin Farkı

Türkiye'nin tüm şehirlerine vakit kaybı olmadan gönderiminin mevcut olması da ek avantajlar arasında görülüyor. İade ve değişim koşulları da müşteri memnuniyetini sağlayacak oranda yeniden yapılandırıldı. Hem kaliteli hem de ucuz olan bu giyim modelleri uzun yıllar daha gardıropların ve müşterilerin radarında olacak gibi görünüyor.

2018 Yılında En Çok Satan Tesettür Tunik Modelleri

Moda alanında yapılan araştırmalar kamil keskin tesettür giyim alanında en çok satın alınan ürünlerin tunikler olduğunu gözler önüne seriyor. Kadınların hem günlük yaşamlarında hem de çeşitli mekanlarda rahatlığı ile birlikte tercih ettiği bu modeller gardıroplarda en çok yer bulan modeller oldu. Hem yazlık hem de kışlık olarak türleri bulunan tunikler renk ve tasarım seçenekleriyle de bu yıla damga vurdu.

Kamil Keskin farkı ile alıcılarla buluşan ön çapraz tunikler yünlü yapılarıyla da kış soğuklarından şık bir şekilde korunmanın en etkili yollarından biri oldu. Ön çapraz kesimli tuniklerde öne çıkan renkler ise pudra, koyu gri ve turuncudur. Dik şeritlerle hareketli bir imaj çizgisine sahip olan üst giyim modellerinde siyah ve beyaz renklerinin uyumu da dikkat çekici boyutlara varmış durumda. Hem kullanışlı hem de sade tasarımlara uygun fiyatlarla sahip olmak isteyen müşteriler yan yırtmaçlı tunik modellerini de kataloglardan ve vitrinlerden inceleme fırsatını elde etti. Yandan yırtmaçlı olan tunikler aynı zamanda simli tasarımlarıyla estetik görünmenin yeni adreslerinden biri oldu.

2018 Yılına Damga Vuran Tesettür Elbise Seçenekleri

2018 yılının son ayı içerisinde yapılan araştırmalar tesettür elbiselerin de sıklıkla incelendiğini ve satın alındığını gözler önüne serdi. Başta düğün ve nişan gibi organizasyonlar olmak üzere özel davetlerde sıklıkla tercih edilen elbise modellerindeki renk ve tasarım alternatifleri göz kamaştırmaya ve ilgi çekmeye devam etti. Pullu ve kuşaklı olan versiyonları kamil keskin elbise kategorisinde yer alıp düğünlerde şıklık yarışında olan kadınların ilk tercihleri arasında yer aldı. Cep detaylı olan modelleri de boğazlı ve kemerli olarak uzun süre çok satanlar listesinde kaldı.

Son Dakika Sponsorlu İçerik Tesettür Giyimde Kamil Keskin Farkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement