2. Avrupa İşitme Engelliler Gençler Avrupa Şampiyonası 21-23 Ağustos Tarihleri Arası Trabzon'da... - Son Dakika
Spor

2. Avrupa İşitme Engelliler Gençler Avrupa Şampiyonası 21-23 Ağustos Tarihleri Arası Trabzon'da...

2. Avrupa İşitme Engelliler Gençler Avrupa Şampiyonası 21-23 Ağustos Tarihleri Arası Trabzon\'da...

Trabzon’da 21-23 Ağustos tarihileri arasında yapılacak olan 2. Avrupa İşitme Engelliler Gençler Atletizm Şampiyonası için hazırlıklar tamamlandı.

18.08.2014 14:11

Trabzon'da 21-23 Ağustos tarihileri arasında yapılacak olan 2. Avrupa İşitme Engelliler Gençler Atletizm Şampiyonası için hazırlıklar tamamlandı.

Şampiyonayla ilgili Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde sporcuların da katılımıyla basın açıklaması düzenlenirken, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı Trabzon'da daha önce yapılan uluslararası organizasyonlarda başarıyla çıktığını hatırlattı.

Şampiyonayla ilgili hazırlıkların tamamlandığını belirten Yazıcı, "Şampiyonaya gelecek gençleri burada ağırlayacağız. Gelişler bugünden itibaren başlıyor. Konaklama ve yarışmalarla ilgili herhangi bir sorunumuz yok. Milli takımımız burada kampta, hazırlıklarını sürdürüyor. Biz bu tür organizasyonlara hazır olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Tesis olarak çoğu ülkelerden daha önemli tesislerimiz var. Biz bu tür organizasyonları sürekli olarak istiyoruz almaya da çalışıyoruz. Sağ olsun federasyon la da uyum içinde çalışıyoruz. Daha büyük organizasyonlar içinde çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Milli takım antrenörü İbrahim Urgancı da 1 aydan beri Trabzon'da hazırlandıklarını ifade ederek, "7 tane antrenör arkadaşımızla birlikte yapılacak Avrupa atletizm şampiyonasına 1 aydan beri Trabzon'da hazırlanıyoruz. Daha önce Mayıs ayında da 1 ay hazırlık dönemimiz oldu. Yarışmaların Trabzon'da yapılacak olmasından dolayı da son kampımızı burada yaptık. Kamp süresince tesislerde malzeme ve diğer araç gereç konusunda sayın müdürümüz bize elinden gelen desteği verdi. Ülkemizde böyle bir organizasyonun yapılması çok güzel bir olay. Çünkü hem ilimizin hem ülkemizin tanıtımı için önemli bir organizasyon. Yıldızlar ve gençler Avrupa atletizm şampiyonası ikinci kez yapılıyor. Birincisi Polonya'da yapılmıştı. İkincisini de ülkemizde yapıyoruz. Bunun için fedakarlık yapan bu yarışmaları ülkemize kazandıran başta federasyon başkanımız olmak üzere yönetim kuruluna bu konuda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Spor barıştır kardeşliktir. Ülkenin iyi tanıtımıdır. Trabzon gibi güzide bir ilimizin de bu organizasyona ev sahipliği yapması 16 tane ülkeyi burada ağırlaması güzel bir olay. Çünkü Trabzon daha önce EYOF gibi, Karadeniz oyunları gibi organizasyonları da yaptı. İnanıyorum ki bu organizasyonu da sayın valimiz ve diğer tüm yetkililer ve il müdürümüzün katkılarıyla bu organizasyonun altından kalkacağız. Amacımız; sporcularımızın en iyi performansı gösterip iyi bir derece alması ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesi. Bunun içinde 3 aydır tüm hazırlıklarımızı yaptık" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 2. Avrupa İşitme Engelliler Gençler Avrupa Şampiyonası 21-23 Ağustos Tarihleri Arası Trabzon'da... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement