2014 FIFA Dünya Kupası'na Doğru - Son Dakika
Spor

2014 FIFA Dünya Kupası'na Doğru

2014 FIFA Dünya Kupası\'na Doğru

Hollanda Milli Takımı'nın nihai kadrosu açıklandı Galatasaraylı Sneijder ve Fenerbahçeli Kuyt da kadroda yer aldı.

31.05.2014 14:17  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollanda A Milli Futbol Takımı'nın, 12 Haziran'da Brezilya'da başlayacak FIFA 2014 Dünya Kupası nihai aday kadrosu açıklandı.

Teknik direktör Louis van Gaal, 23 kişilik aday kadroda, Galatasaraylı Wesley Sneijder ile Fenerbahçeli Dirk Kuyt'a da yer verdi.

Arjen Robben, Robin van Persie ve Klaas Jan Huntelaar gibi yıldızların da çağrıldığı kadroda Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) şampiyonu Ajax'tan 3, ligi ikinci sırada tamamlayan Feyenoord'dan 5 futbolcu bulunuyor. Rafael van der Vaart ise daha önce sakatlığından dolayı kadrodan çıkarılmıştı.

Dünya Kupası'nda İspanya, Şili ve Avustralya ile aynı grupta yer alan Hollanda'nın 23 kişilik aday kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Kaleciler: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Michel Vorm (Swansea City)

Defans: Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat, Terence Kongolo ve Stefan de Vrij (Feyenoord), Joel Veltman (Ajax), Ron Vlaar (Aston Villa), Paul Verhaegh (Augsburg).

Orta saha: Wesley Sneijder (Galatasaray), Nigel de Jong (Milan), Daley Blind (Ajax), Jordy Clasie (Feyenoord), Leroy Fer (Norwich City), Jonathan de Guzman (Swansea City), Georginio Wijnaldum (PSV)

Forvet: Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern Münih), Jeremain Lens (Dinamo Kiev), Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Memphis Depay (PSV).

Rotterdam'da bu akşam  Gana ile karşılaşacak Hollanda Milli Takımı, 4 Haziran'da Galler ile yapacağı hazırlık maçından bir gün sonra Brezilya'ya gidecek. 

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 2014 FIFA Dünya Kupası'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement