21 Yaş Altı Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası - Son Dakika
Son Dakika Logo

21 Yaş Altı Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası

10.12.2016 20:52

Gaziantep'te gerçekleştirilen 21 Yaş Altı Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası erkekler kategorisinde, Nizip Gençlikspor şampiyonu oldu.

Gaziantep'te gerçekleştirilen 21 Yaş Altı Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası erkekler kategorisinde, Nizip Gençlikspor şampiyonu oldu.

Şahinbey Karataş Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonanın final karşılaşmasında Nizip Gençlikspor, Gaziantep Polisgücü'nü 4-2 yendi.

Nizip Gençlikspor'un 4 golünü de Müslüm Elagöz atarken, Gaziantep Polisgücü'nün gollerini ise Ali Akın Özkılıç ve Ferhat Fatih Uğur kaydetti.

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, final karşılaşmasının ardından düzenlenen ödül töreninde yaptığı açıklamada, yaklaşık 570 kişinin katılımıyla gerçekleşen şampiyonada hiç bir kırgınlık, küskünlük ve kavganın yaşanmamış olmamasının sevindirici olduğunu söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 21 Yaş Altı Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası - Son Dakika


Advertisement