29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 100. Yıl Laser Run Yarışı Yarın Koşulacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 100. Yıl Laser Run Yarışı Yarın Koşulacak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 100. Yıl Laser Run Yarışı Yarın Koşulacak
20.10.2023 11:27

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu ile Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 100. Yıl Laser Run Yarışı', 260 sporcunun katılımıyla yarın gerçekleştirilecek. Etkinlik, modern pentatlonun alt yarış disiplinlerinden koşu ve atış branşlarını içeren laser run alanında yapılacak ve 109 kadın ile 151 erkek sporcunun mücadelesine sahne olacak.

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu ile Keçiören Belediyesinin, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları çerçevesinde organize ettiği "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 100'üncü Yıl Laser Run Yarışı" 260 sporcunun katılımıyla yarın koşulacak.

Yapılan açıklamaya göre federasyon Cumhuriyetin 100. yılını "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 100'üncü Yıl Laser Run Yarışları" ile kutlayacak.

Keçiören Atatürk Parkı Botanik Koşu Yolu'nda düzenlenecek "100'üncü Yıl Laser Run Yarışları" etkinliği, modern pentatlonun alt yarış disiplinlerinden koşu ve atış branşlarını içeren laser run alanında yapılacak.

Her yaş grubundan katılımcının bir araya geleceği etkinlik, 109 kadın ve 151 erkek sporcunun mücadelesine sahne olacak. ????

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 100. Yıl Laser Run Yarışı Yarın Koşulacak - Son Dakika


Advertisement