36. Uluslararası Prens Adaları Yüzme Şampiyonası Başvuruları Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

36. Uluslararası Prens Adaları Yüzme Şampiyonası Başvuruları Devam Ediyor

36. Uluslararası Prens Adaları Yüzme Şampiyonası Başvuruları Devam Ediyor

Bu yıl Mehmet Meriç anısına düzenlenen 36'ncı Uluslararası Prens Adaları Yüzme Şampiyonası, 10-11 Ağustos'ta Kınalıada Su Sporları Kulübü'nde yapılacak. Geçen yıl ABD, Ukrayna, Kosova ve Türkiye'den 58 takım ile 550 yüzücü katılmıştı. Şampiyona, Türkiye'de bir yüzme kulübü tarafından organize edilen en büyük uluslararası yüzme yarışmasıdır ve uluslararası katılımın olduğu etkinlik, yüzücü gençlerin yetiştirilmesi ve desteklenmesi amacını taşımaktadır.

26.07.2023 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl Mehmet Meriç anısına düzenlenen 36'ncı Uluslararası Prens Adaları Yüzme Şampiyonası, 10-11 Ağustos'ta Kınalıada Su Sporları Kulübü'nde yapılacak. Başvuruların devam ettiği organizasyonda geçen yıl ABD, Ukrayna, Kosova ve Türkiye'den 58 takım ile 550 yüzücü katılım göstermişti.

Prens Adaları Yüzme Şampiyonası'nın ilki Kınalıada Su Sporları Kulübü (KSSK) Başkanı Başar Acarlı'nın insiyatifinde 1985 yılında organize edilmişti. Aralıksız 35 yıldır devam eden etkinlik, Türkiye'de bir yüzme kulübü tarafından organize edilen en büyük uluslararası yüzme yarışması niteliği taşıyor.

Uluslararası katılımın olduğu şampiyona ile yüzücü gençlerin yetiştirilmesi ve desteklenmesi amaçlanıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 36. Uluslararası Prens Adaları Yüzme Şampiyonası Başvuruları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement