6 Büyükşehirli Karateci Akdeniz Şampiyonası’nda - Son Dakika
Spor

6 Büyükşehirli Karateci Akdeniz Şampiyonası’nda

6 Büyükşehirli Karateci Akdeniz Şampiyonası’nda

19. Akdeniz Büyükler Karate Şampiyonası'nda 6 Büyükşehir Kağıtsporlu Sporcu Madalya Arayacak.

02.09.2010 10:45  Güncelleme: 12:09

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu 6 karateci 3–5 Eylül 2010 tarihlerinde yapılacak 19. Akdeniz Büyükler Karate Şampiyonası'nda milli takımımızı temsil edecek. Dünya şampiyonasından önce en önemli sınav olacak olan şampiyona Kuşadası'nda yapılacak.

MİLLİ FORMA İÇİN TER DÖKECEKLER

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 3–5 Eylül günlerinde yapılacak olan 19. Akdeniz Büyükler Karate Şampiyonası'na Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor'dan 6 karateci milli formayı giyecek. Bay ve bayanlarda üçer sporcu ile şampiyonaya katılacak olan Büyükşehir Kağıtsporlu karateciler hem takım hem de ferdi kumitede tatamiye çıkacak.

DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ EN ÖNEMLİ SINAV

Dünya Şampiyonası öncesi en önemli sınav olacak olan Akdeniz Büyükler Şampiyonası'na bay kumite müsabakalarında Büyükşehir Kağıtspor'dan eksi 84 kiloda Yavuz Karamollaoğlu ve artı 84 kiloda Okay Arpa mücadele edecek. Bay takım kumitede ise Gökhan Gündüz'ün katılacağı Şampiyona'da Mavi-beyazlı sporcular madalya şansı arayacak.

BAYAN KARETECİLER FAVORİ GÖSTERİLİYOR

Bayanlarda da 3 sporcu ile Akdeniz Şampiyonasına katılacak olan Kağıtsporlu başarılı karatecileri yine kürsü için ter dökecek. Mavi-beyazlı takımda bayanlarda Eksi 50 kiloda Asunur Yıldırımer, artı 68 kiloda Hüsniye Güler ve takım kumitede Tuba Yenen temsil edecek. Şampiyon sporculardan oluşan Kağıtsporlu bayan karateciler altın madalyaya en yakın isimler arasında gösteriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor 6 Büyükşehirli Karateci Akdeniz Şampiyonası’nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement