A Grubunda Hollanda'nın Rakibi Çek Cunhuriyeti - Son Dakika
Spor

A Grubunda Hollanda'nın Rakibi Çek Cunhuriyeti

A Grubunda Hollanda\'nın Rakibi Çek Cunhuriyeti

A Milli Futbol Takımının A Grubundaki rakipleri Çek Cumhuriyeti ile Hollanda karşı karşıya geliyor.

09.09.2014 10:49  Güncelleme: 11:06

Guus Hiddink yönetimindeki ikinci dönemini yaşayan Hollanda, 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'nda ilk sınavını Çek Cumhuriyeti karşısında verecek.

Hollanda, Arjen Robben, Klaas-Jan Huntelaar ve Rafael van der Vaart gibi önemli isimlerin sakatlıkları nedeniyle forma giyemediği hazırlık maçında İtalya'ya 2-0'lık skorla boyun eğmişti.

Deneyimli teknik adam, İtalya yenilgisinin ardından şöyle konuşmuştu: "Gece 8 dakika içersinde sona erdi. Maçın ilk bölümlerinde savunmada çok zayıf kaldık. Bir maça bu kadar kötü başlarsanız sonuçlarına da katlanırsınız."

Hiddink'in Çek Cumhuriyeti'ne karşı kadrodaki eksikler nedeniyle Luciano Narsingh, Memphis Depay ve Davy Klaassen gibi genç isimlere şans vermesi bekleniyor.

Grubun iddialı olan ekiplerinden Çek Cumhuriyeti de sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Oynadıkları son dört hazırlık maçını da kaybettiler. Özellikle Petr Cech ve Tomas Rosicky'nin takımlarında yedek olarak düşünülmeye başlamaları da onlar için önemli bir handikap haline geldi.

MUHTEMEL 11'LERÇek Cumhuriyeti: Cech, Kaderabek, Prochazka, Kadlec, Limbersky, Darida, Vacha, Pilar, Rosicky, Krejci, Vydra

Hollanda: Cillesen, Janmaat, De Vrij, Veltman, Blind, de Jong, Wijnaldum, Kuyt, Sneijder, Depay, van Persie

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor A Grubunda Hollanda'nın Rakibi Çek Cunhuriyeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement