Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi - Son Dakika
Spor

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi

Çanakkale Belediyespor, iç transferde 4 oyuncuyla anlaşıp dış transferde 10 sporcuyla sözleşme imzaladı

28.07.2013 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, 10 oyuncu transfer edip 4 sporcusuyla sözleşme yenileyerek kadro oluşturma çalışmalarını tamamladı.

Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Antrenör Vedat Mekik ile yola devam etme kararı alarak iç transferde Ayşe Kılıç, Elif Boran, Müge Ocakçı ve Burcu Bircan ile sözleşme yenilediklerini bildirdi.

Dış transfede ise Sırp oyuncular Ivana Nesovic ve Jovana Vesovic ile birer yıllık sözleşme imzaladıklarını, Cansu Aydınoğulları, Funda Bilgi, Selin Doğan, Ecem Alıcı, Cansu Güngör, Melis Ece Yurtseven, Ebru Mandacı ve Duygu Sipahioğlu ile anlaşıp 14 kişilik kadroyu tamamladıklarını belirten Güneşhan, şunları kaydetti:

"Ramazan Bayramı sonrası takımın yeni oyuncularıyla bir araya gelerek yeni sezona 'merhaba' diyeceğiz. Yeni sezon için istenilen bir takım oluşturduk. Tek amacımız; Çanakkalelilere neşeli, zevkli maçlar izletmek. Birinci ligin avantajlarından esnafımız başta olmak üzere tüm sporseverlerin yararlanmasını sağlamak istiyoruz." - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement