Adanaspor Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Spor

Adanaspor Kahvaltıda Buluştu

Adanaspor Kahvaltıda Buluştu

Kurttepe Mado sahibi Durmuş Eren, Adanasporlu futbolculara ve teknik heyete kahvaltı verdi.

10.11.2013 14:13

Kurttepe Mado sahibi Durmuş Eren, Adanasporlu futbolculara ve teknik heyete kahvaltı verdi. Kahvaltıya, Asbaşkan Hamza Akgül ve kulüp çalışanları da katıldılar. Balıkesirspor maçı hazırlıklarının sonuna gelen Adanaspor'da morallerin yüksek olduğu dikkat çekti.

"TEK DÜŞÜNCEMİZ KAZANMAK"

Adanaspor Asbaşkanı Hamza Akgül, Balıkesirspor karşılaşmasının kendileri için kader maçı niteliğinde olduğunu vurgulayarak, "Teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Kendi sahamızda oynayacağımız müsabakayı kazanmak istiyoruz. Ayrıca bizlere kapılarını açarak kahvaltıda bir araya getiren Durmuş Eren'e günün anlam ve önemi adına futbolcuların imzaladığı formayı hediye ettik" dedi.

SAKATLARDA SON DURUM

Balıkesirspor maçı öncesinde sakat ve cezalı oyuncuların çok olması teknik heyeti sıkıntıya sokuyor. Rahman ve Ümit kart cezalısı oldukları için kadroda yer almadılar. Sakatlıkları süren Tiago ve Tolgahan Acar da Balıkesirspor maçında forma giyemeyecek olan diğer isimler. Maçın ardında 3 gün izin yapacak olan futbolcular, daha sonra Adana'da toplanarak Samsunspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacaklar. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement