Kayıp 1 Milyon Dolar Davası'ndan beraat eten eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat, mutlu olduğunu dile getirdi.
Adliye çıkışı basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adnan Polat, çok sevinçli ve gururlu bir gün yaşadığını belirterek, "Birincisi ben adliyeye niye geldim, niye yargılandım bilmiyorum ama Türk adaleti gereğini yaptı. İkincisi yalnız olmadığını gördüm, Galatasaray taraftarı ve Ultraslan beni yalnız bırakmadı, onlara teşekkür ediyorum" dedi.
Polat, kendisiyle beraber adliyeye eski ve yeni yöneticilerin geldiğini ve Galatasaray'ın iç barışa ihtiyacı olduğunu söyledi. Polat, iç barışı da hep beraber sağlayacaklarını sözlerine ekledi.
Bu arada Adnan Polat'ı çıkışta bekleyen sarı-kırmızılı taraftarlar "Bülent Tulun istifa" şeklinde tezahüratlarda bulundu. - İSTANBUL
Son Dakika › Spor › Adnan Polat Beraati Hakkında Konuştu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.