Afyonkarahisar'da Kocatepe Spor Kompleksi'nde Satranç Müsabakaları Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Afyonkarahisar'da Kocatepe Spor Kompleksi'nde Satranç Müsabakaları Sona Erdi

Afyonkarahisar\'da Kocatepe Spor Kompleksi\'nde Satranç Müsabakaları Sona Erdi

Afyonkarahisar'da düzenlenen Okul Sporları faaliyet programı kapsamındaki satranç turnuvası sona erdi. Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 220 sporcu mücadele etti. Dereceye giren sporculara madalya ve kupalar törenle takdim edildi.

01.03.2024 14:11  Güncelleme: 14:14

Afyonkarahisar'da Kocatepe Spor Kompleksi'nde heyecan dolu satranç müsabakaları sona erdi. Okul Sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen turnuvaya küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 220 sporcu katılım sağladı.

Müsabakalar neticesinde, küçükler genel kategorisinde özel bir kolej birinci, yıldızlar genel kategorisinde Şemsettin Karahisari Ortaokulu birinci, gençler genel kategorisinde ise Kamil Miras Anadolu Lisesi birinci oldu.

Müsabakaların sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları törenle takdim edildi. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Şube Müdürü Naile Parlak, törende sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Kasapoğlu, turnuvaya olan yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, satranç sporunun her geçen gün daha da popüler hale geldiğini ve Afyonkarahisar'da da bu spora olan ilginin arttığını ifade etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Afyonkarahisar'da Kocatepe Spor Kompleksi'nde Satranç Müsabakaları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement