Afyonkarahisarlı Sporcular Kuva-yi Milliye 6. Balıkesir Bölge Şampiyonasında Boy Gösterdi - Son Dakika
Spor

Afyonkarahisarlı Sporcular Kuva-yi Milliye 6. Balıkesir Bölge Şampiyonasında Boy Gösterdi

Afyonkarahisarlı Sporcular Kuva-yi Milliye 6. Balıkesir Bölge Şampiyonasında Boy Gösterdi

Bursa'da düzenlenen Kuva-yi Milliye 6. Balıkesir Bölge Şampiyonasına 61 kulüp 625 sporcu katılım sağlarken, Afyonkarahisarlı sporcular da turnuvada yer aldı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Kulübü erkek takımı beşinci olarak şampiyonayı tamamlarken, Afyon Cimnastik Kulübü kızlar kategorisinde dokuzuncu sırada yer aldı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcuların ve antrenörlerinin gösterdikleri performans ve çabalar için teşekkür etti.

05.02.2024 14:01  Güncelleme: 06:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da düzenlenen Kuva-yi Milliye 6. Balıkesir Bölge Şampiyonasına 61 kulüp 625 sporcu katılım sağlarken, turnuvada Afyonkarahisarlı sporcularda boy gösterdi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Kulübü erkek takımı müsabakalarda elde ettiği üstün başarılar neticesinde Şampiyonayı beşinci olarak tamamladı.

Diğer yandan, Afyon Cimnastik Kulübü kızlar kategorisinde mücadele etti. Kendi kategorisinde başarılı bir performans sergileyen kulüp, dokuzuncu sırada müsabakaları tamamladı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, şampiyonanın önemini vurgulayarak, sporcuların ve antrenörlerinin gösterdikleri performans ve çabalar için teşekkür etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Afyonkarahisarlı Sporcular Kuva-yi Milliye 6. Balıkesir Bölge Şampiyonasında Boy Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement