Ahmet Hamdi Çamlı, Ülker'den Destek İstedi - Son Dakika
Spor

Ahmet Hamdi Çamlı, Ülker'den Destek İstedi

Ahmet Hamdi Çamlı, Ülker\'den Destek İstedi

Futboldan desteğini çeken Ülker Grubu’na işbirliği davetinde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı, Murat Ülker’den cevap geldiğini belirterek, "Sağ olsun çağrımıza cevap verdiler ancak sadece cevap vermiş oldular.

18.03.2015 15:07

Futboldan desteğini çeken Ülker Grubu'na işbirliği davetinde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı, Murat Ülker'den cevap geldiğini belirterek, "Sağ olsun çağrımıza cevap verdiler ancak sadece cevap vermiş oldular. Teşekkür ettiler. Spora destek verdiklerini beyan ettiler. Biz yine de kendilerini beklediğimizi ilettik" dedi.

Basın mensuplarıyla bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'in geçtiğimiz aylarda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'e bir mektup göndererek futboldan tüm desteklerini çektiklerini duyurması üzerine, Ülker'in amatör spora destek olmasını istemiş ve işbirliği davetinde bulunmuştu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çamlı, davet üzerine Murat Ülker'den cevap geldiğini belirterek, "Madem futboldan çekildi biz de bunu fırsat bildik. Gelsin tesislerimizi görsün. Kendisi dünya çapında önemli bir işadamı. Hem fikirlerinden hem de birikimlerinden faydalanırız dedik. Sağ olsun çağrımıza cevap verdi ancak sadece cevap vermiş oldu. Teşekkür etti. Spora destek verdiklerini beyan etti. Biz yine de kendilerini beklediğimizi ilettik. Böyle bir diyalog geçti aramızda. Bakalım Ülker'den bir şey gelirse değerlendireceğiz. Şu anda teşekkür mesafesinde kaldı" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ahmet Hamdi Çamlı, Ülker'den Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement