Ahmet Nur Çebi'den Süleyman Seba paylaşımı - Son Dakika
Spor

Ahmet Nur Çebi'den Süleyman Seba paylaşımı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süleyman Seba ile fotoğrafını paylaşarak, "Bir emenatimiz var senden bize, bizden de sonraki nesillere... Duruşunu, dürüstlüğünü ve Beşiktaş aşkını taşımaya devam edeceğiz" yazdı.

05.04.2020 14:58  Güncelleme: 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün efsane başkanı Süleyman Seba'nın 94'üncü yaş gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Süleyman Seba ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşayan Çebi, "Bir emenatimiz var senden bize, bizden de sonraki nesillere... Duruşunu, dürüstlüğünü ve Beşiktaş aşkını taşımaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi'den Süleyman Seba paylaşımı

Beşiktaş efsanesi, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da sosyal medya hesabından Süleyman Seba ile olan fotoğrafını paylaştı.

Ahmet Nur Çebi'den Süleyman Seba paylaşımı
Ahmet Nur Çebi\'den Süleyman Seba paylaşımı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ahmet Nur Çebi'den Süleyman Seba paylaşımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Canpolat: Süleyman baba ekonomik tasarruflu şevkatli dekalınlı adamdı o fakir yokluk yıllarda Güçlü bir BEŞİKTAŞ yaratmıştı 7 0 Yanıtla
  • Murat Seba: Sana Katılıyorum 0 0 Yanıtla
  • taraftar54: bjkye beleşten 2 şampıyonluk kıyagı geçen adam Allah rahmet eylesinde hak yedin profosyonel ligde bjk nin 13 şampıyonlugu var sen 15 yaptın 0 0 Yanıtla

Advertisement