Akçaabat Belediyesi, eski belediye binasını spor merkezine dönüştürdü - Son Dakika
Spor

Akçaabat Belediyesi, eski belediye binasını spor merkezine dönüştürdü

Akçaabat Belediyesi, eski belediye binasını spor merkezine dönüştürdü

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan eski belediye binası, tadilattan geçirilerek çok amaçlı spor merkezine dönüştürüldü. Akçaabat Belediyesi tarafından projelendirilen ve sporseverlerin kullanımına sunulan spor salonu, tam donanımlı ve geniş kapasiteli olarak hizmet vermektedir. Spor merkezinde step, aerobik, pilates, karate, judo, jimnastik gibi birçok kursun yanı sıra çocuklara ve sporculara yönelik tırmanma duvarları ve eğitsel oyunlar da bulunmaktadır.

20.09.2023 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, eski belediye binasındaki düğün salonu, tadilattan geçirilerek çok amaçlı spor merkezine dönüştürüldü.

Akçaabat Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, belediye tarafından projelendirilerek hazırlanan ve sporseverlerin kullanımına sunulan çok amaçlı spor salonunun tüm sporseverlere hizmet verdiği belirtildi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şehrin ihtiyacı olan tam donanımlı, geniş kapasiteli ve fonksiyonel bir spor merkezi oluşturulduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Tam donanımlı, her kesime, her yaşa ve her aileye hitap edecek olan spor merkezimizin tamamlanıp vatandaşlarımızın kullanımına sunulmasıyla kapalı spor alanı kapasitemizi büyütmüş oluyoruz. Bu sayede daha fazla vatandaşımıza daha verimli spor hizmeti veriyoruz. Belediye olarak yaşam boyu spor felsefesiyle hareket ederek tüm hemşehrilerimizi spor ve hareketli yaşama teşvik edecek işler yapıyoruz."

Çok amaçlı spor salonunun imkanlarına değinen Ekim, "Burada uzman antrenörler tarafından step, aerobik, pİlates, karate, judo, jimnastik, eğitici-yaratıcı drama gibi birçok kurs ve daha fazlası verilebilecek. Spor merkezimizde 2 büyük spor salonu, kafeterya, teknolojik donanıma sahip derslik yer alıyor. Spor merkezimizin bazı yerlerinde çocuklara ve sporculara yönelik tırmanma duvarları oluşturacağız bazı duvarlarında ise yaş gruplarına göre eğitsel oyunlar yer alacak." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Akçaabat Belediyesi, eski belediye binasını spor merkezine dönüştürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement