Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ligin 11. haftasında konuk olacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü.

04.11.2015 15:55

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ligin 11. haftasında konuk olacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yapılan idmanda taktik çalışan yeşil-siyahlılarda cezalı olan ve Kasımpaşa deplasmanına gidemeyecek olan Douglas Ferreira ve Custodio takımdan ayrı çalıştı. Yarım saha 3 pas şeklinde taktik çalışan yeşil-siyahlılarda teknik direktör Cihat Arslan, defansta Douglas Ferreira'nın yerine İsmail Konuk'u hazırlarken, Custodio'nun yerine ise 3 alternatif bulunuyor.

AKHİSAR, KASIMPAŞA DEPLASMANINDA HİÇ KAYBETMEDİ

İki takım Spor Toto Süper Lig'de 6 kez bir araya geldi. Yeşil-siyahlılar bu karşılaşmalardan 3 kez galip ayrılıp 1 kez de berabere kalırken, 10 gol atıp kalesinde ise 9 gol gördü. Yeşil-siyahlılar Kasımpaşa deplasmanında mağlubiyet yüzü görmezken, 2 kez kazandı ve 1 kez de berabere kaldı. Akhisar'da cezalı 2 önemli oyuncunun yerine görev alacak oyunların performansının da merak konusu olurken, teknik direktör Cihat Arslan tedbiri elden bırakmıyor. Arslan, geçmişteki istatistiklere göre hareket etmediklerini, 2 eksik önemli oyuncunun yerine görev alacak oyuncuların performansının daha önemli olduğunu kaydetti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement