Akhisarpor, Antalyaspor Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Akhisarpor, Antalyaspor Hazırlıklarına Başladı

Akhisarpor, Antalyaspor Hazırlıklarına Başladı

Akhisar Belediyespor, haftasonu Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı.

04.12.2012 22:00

Akhisar Belediyespor, haftasonu Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Sakatlığı süren Güray'a özel çalışma yaptırılırken, hafif sakatlığı bulunan, Mustafa Aşan, Serkan Yalçın ve Anıl düz koşu yaptı.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 10 karşılaşmada 718 dakika forma şansı bulan Anıl Taşdemir, Bursa maçında kadroya alınmamasını anlayamadığına dikkat çekti. Yılmaz Atabarut Tesislerinde yapılan idman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan başarılı oyuncu Anıl Taşdemir; hiçbir sakatlığının ve hastalığının olmamasına rağmen neden 18 kişilik kadroya alınmadığını anlayamadığını belirtti.

"YÖNETİM VE TARAFTARA SAYGIM SONSUZ"

Anıl Taşdemir, "Çok iyi gidiyoruz diyemem, yanlış olur, daha iyi olmamız gerekiyordu. Özellikle kendi sahamızda aldığımız sonuçlar için. Takım olarak inşallah düzelteceğiz ve bunu düzeltmemiz lazım. Bize inanan insanlar var, ben burada hiç bir sorunun olduğuna inanmıyorum, yönetim arasında, futbolcular arasında. Bunun dışında düzeleceğine inanıyorum. Burada benim olup olmamam çok önemli değil. Kendi açımdan ise bu hafta kadroda yoktum, bunun kesinlikle benimle ilgisi yok, ne bir sakatlığım var, ne de bir hastalığım var. Hocamızın kendi kendine almış olduğu bir karardır kendi fikridir. Buna da benim söyleyebilecek birş eyim yok. Benim yönetime ve taraftara olan saygımdan dolayı çok fazla konuşmak istemiyorum" dedi.

"KÜRŞAT'A HER ŞEYİYLE KEFİLİM"

Kadro dışı bırakılan Kürşat ile sosyal medyadaki diyalogu ile ilgili görüşlerini bildiren Anıl Taşdemir, "Kürşat abi ile ilgili sosyal medyada bazı şeyler çıkmış galiba. Ben Kürşat abi ile Akhisarspor'dan önce Ankaraspor'da beraber oynamıştık ve her zaman görüştüğüm çok çok sevdiğim, her türlü her şeyine kefil olduğum bir kişidir. Sonuçta o da buradan kadro dışı bırakılarak ayrılmak zorunda kaldı. Onun da nasıl olduğunu bilmiyorum, ya hoca ya da yönetim sonuçta burada bir yönetim var ve yönetimin vermiş olduğu kararlar var. Biz hepimiz sonuçta burada bir işçiyiz. Ama Kürşat abi ilgili sorunlar olduğuna inanmıyorum. Burada içimizden hiç kimse onun karakteri ile ilgili bir şey söyleyemez. Ben de Kürşat abiye her türlü kefilimdir. Sonuçta geçen sezon bu takım Süper Lig'e çıktıysa burada herkesin çok büyük emeği vardır, ama kaptan olarak onun ve Emrah abimin çok çok önemli etkileri vardır. Çok da fazla bir şey söylemek istemiyorum, Kürşat abi benim her zaman görüştüğüm ve görüşeceğim bir insandır. Ben iki sezondur buradayım, bugüne kadar ne taraftar ile ne de yönetim ile hiçbir sorunum olmadı. Burada çok kötü oynadığım zamanlarda oldu. O kötü zamanlarımızda bile o taraftar bize her zaman sahip çıktı. Özellikle yönetimimiz bizlere çok sahip çıktı" diye konuştu.

"HER ŞEY DEVRE ARASI NETLEŞECEK"

Taşdemir, yönetimin huzurlu bir ortam oluşturduğunun altını çizerek, "Ben burada kendimi gösterebildiysem bu da yöneticilerin sayesindedir. Onun dışında ben burada olurum veya ayrılırım, bunu da tabii ki zaman gösterecektir. Benim ne taraftara ne de yönetime hiç bir kırgınlığım yok. Ben Akhisar'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Bundan sonrası ne gösterir, ne getirir, ne götürür bilemem, sonuçta geçen hafta da kadroda yoktum, hocanın kendi kararı. Devre arasına da 3 hafta kaldı, devre arasında da her şey ortaya çıkacaktır. Benden kaynaklanan bir sorun varsa, hocanın rahatsız olduğu bir şey varsa söyler, bende aynı şekilde söylerim, en fazla ayrılırız. Benim üzüldüğüm nokta, burada vermiş olduğum bir şeyler var, herkes biliyor, takdir eden insanlar da var. Ama benim sakatlığım ve hastalığım olmadan farklı şekilde etrafa lanse edilmesi yanlış. Tabii ki hocanın kendi kararıdır, kadroya almadı, onun düşüncesi ona da bir şey diyemem. Onun dışında benimle ilgili bir şey yok" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akhisarpor, Antalyaspor Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement