Akın Çorap Giresunspor-Aytemiz Alanyaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Akın Çorap Giresunspor-Aytemiz Alanyaspor Maçının Ardından

Ziraat Türkiye Kupası 5. turu ilk maçında sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 4-2 mağlup eden Akın Çorap Giresunspor'un teknik direktörü Metin Diyadin,"4-2'lik bir galibiyet aldık.

30.11.2017 19:28

Ziraat Türkiye Kupası 5. turu ilk maçında sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 4-2 mağlup eden Akın Çorap Giresunspor'un teknik direktörü Metin Diyadin,"4-2'lik bir galibiyet aldık. Alanya'ya ikinci maç için tur atlamak için gideceğiz." dedi.

Diyadin, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, rakipleri karşısına rotasyonlu kadro ile çıktıklarını söyledi.

Kendi evlerinde oynamalarından dolayı maça önde basma arzusuyla başladıklarını ifade ederek,"İlk 30 dakikada bunu çok iyi yaptık. 3-0'da öne geçtik. Biraz tecrübe eksikliğinin yanı sıra 4'üncü, 5'inci gole gitme arzusundayken kalemizde goller gördük. İkinci yarı daha dengeli, biraz daha topa sahip olarak oyun oynadık. Neticede 4-2'lik bir galibiyet aldık. Alanya'ya ikinci maç için tur atlamak için gideceğiz." diye konuştu.

-Aytemiz Alanyaspor cephesi

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Saffet Susiç ise, maçın zor geçeceğini bildiklerini, uzun zamandır oynamayan isimlere şans verdiğini aktararak, şöyle konuştu:

"Zor geçeceğini tahmin ediyorduk. Bu maçın rövanşı da var. Bu maçta uzun zamandır oynamayanları oynattık. Tek maç olsaydı elimizdeki en iyi kadroyu sahaya sürerdim. Bizim sakat oyuncularımız vardı. Bunun yanı sıra önümüzdeki Kayserispor maçının öneminden dolayı bazı oyuncuları oynatmak istemedim."

Susiç, ikinci maçta turu geçmelerini sağlayacak sonuç almak için mücadele edeceklerini dile getirerek,"Akın Çorap Giresunspor'u öncelikle iyi oyunu ve haklı galibiyetinden dolayı kutluyorum. Ben sahaya sürdüğüm oyunculardan daha iyi oyun bekliyordum. Büyük takımlara karşı bile 20. dakika 3-0'lık kötü duruma düşmemeniz lazım. Şansımıza ikinci maç var. 2-0, 3-1 gibi sonuç bizim lehimize olur. Zor olacak ama bakacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Akın Çorap Giresunspor-Aytemiz Alanyaspor Maçının Ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Akın Çorap Giresunspor-Aytemiz Alanyaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement