Asbaşkan Yenigün Fenerbahçe Lokalinin Açılışını Yaptı - Son Dakika
Spor

Asbaşkan Yenigün Fenerbahçe Lokalinin Açılışını Yaptı

Alanya Fenerbahçeliler Derneğinin Lokali, Asbaşkan Mithat Yenigün'ün de katıldığı törenle açıldı.

10.01.2014 20:12  Güncelleme: 20:54

Alanya Fenerbahçeliler Derneği Lokali, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mithat Yenigün'ün katıldığı törenle hizmete girdi.

Şekerhane Mahallesi'ndeki lokalin açılış törenine katılan Yenigün, Fenerbahçe'nin büyük bir camia olduğunu söyledi. Ailenin bir yuvasını, yurdun bir başka köşesinde açmak için geldiklerini belirten Yenigün, lokal için destek verenlere teşekkür etti.

Alanya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise Fenerbahçe ile Alanyaspor'un pazar günü yapacağı maçın derneklerinin sarı lacivertli ekip ile ilişkilerinden ve hizmetlerinden kaynaklandığını söyledi. Lokal açılışının Fenerbahçelileri daha çok bir araya getireceğine değinen Çavuşoğlu, "Fenerbahçe'ye hizmet eden Başkan Aziz Yıldırım başta olmak üzere tüm ekibe teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yenigün, Çavuşoğlu'na, Fenerbahçeli futbolcuların imzaladığı formayı hediye etti. Çavuşoğlu da Yenigün'e sarı-lacivert renklerle süslenmiş su kabağı verdi.

Kurdelanın kesimi

Asbaşkan Yenigün Fenerbahçe Lokalinin Açılışını Yaptı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Asbaşkan Yenigün Fenerbahçe Lokalinin Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement