Alex-Arda Turan Ortaklığı Son Anda Bozulmuş - Son Dakika
Spor

Alex-Arda Turan Ortaklığı Son Anda Bozulmuş

Alex-Arda Turan Ortaklığı Son Anda Bozulmuş

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza'nın, e-ticaret sitesi kurmak için Arda Turan'la ortak olacakken son anda vazgeçtiği ortaya çıktı.

01.12.2013 10:20  Güncelleme: 11:31

Fenerbahçe’den tartışmalı bir şekilde ayrılan futbolcu Alex de Souza’nın Türkiye’de yatırıma hazırlandığı ancak şike olaylarından sonra, “Türkiye’deki sisteme güvenmiyorum” diyerek bu kararından vazgeçtiği öğrenildi.

FİKİR BABASI ALEX

Alex ile sosyal medya danışmanlığını yürüten Krombera adlı şirketten tanışıklıkları olduğunu söyleyen Baş, "Türkiye'de yatırım yapmak istediğini söyleyip bir e-ticaret sitesi kurma fikri olduğunu iletti. Aslında projenin fikir babalarından biri oldu. Ancak devamını getiremedik" dedi.

"TÜRKİYE'YE GÜVENMİYORUM"

Baş, şöyle devametti: "Ortaklık sözleşmesi hazırlandı. İmzadan bir gün önce, Alex'in tercümanı Samet Güzel'in şike davasından ötürü statlara girmesi yasaklandı. Bu olay onu çok etkiledi ve kendisi imzadan vazgeçti. Telefonda görüştük ve 'Türkiye'ye güvenmiyorum. Burada bir iş yapmayacağım' açıklamasını yapıp işten çekildiğini söyledi." Koç'un sunumuyla talk show Hakan Baş, Endeavor'un 4 Aralık Çarşamba akşamı düzenlenecek buluşmasında Koç Holding'in yanı sıra Endeavor Türkiye'nin de Yönetim Kurulu üyesi olan Ali Koç'un sunumunda, Yemeksepeti'nin ortağı Nevzat Aydın ile talk show yapacaklarını söyledi.

"2015'TE YATIRIM İÇİN HİSSE SATIŞI YAPABİLİRİZ"

Lidyana'nın genç bir şirket olmasına rağmen 3 kez yatırım aldığını hatırlatan Hakan Baş, "Hisselerimizin yüzde 23'ünü 6 milyon dolara Alman Burda Grubu'na, yüzde 15'ini 3 milyon dolara RuNet'e devrettik. Yüzde 2'lik payı da girişimcilik platformu Endeavor aldı. Büyürken yatırım yapmak zorunda olduklarını, bu nedenle yatırımcılara hisse devrinin devam edeceğini belirterek, şu bilgileri verdi: "Yeni bir ortaklık ancak 2015'te olabilir. Lidyana'da 700 markanın satışını yapıyoruz. Türkiye'de olmayan ve özel tasarım ürünleri tüketiciyle buluşturmaya çalışıyoruz." dedi.

GİYİM ÜRÜNLERİ EKLENDİ

Lidyana'da artık sadece aksesuar değil, giyim ürünleri de satıldığını söyleyen Baş, "500 bin üyemiz var" dedi.




Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Alex-Arda Turan Ortaklığı Son Anda Bozulmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement